Mesut Bal, İYİ Parti İlçe Başkan Adaylığını İlçe Teşkilatında Açıkladı

Mithat ÜNAL- İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Mesut Bal’ı İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, İlçe binası önünde karşıladı.

Mithat ÜNAL- İYİ Parti Anamur İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Mesut Bal’ı İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, İlçe binası önünde karşıladı. Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Türe, İlçe Kurucu İlçe Başkanı Erdal Bulut, önceki yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından Muşurup Sanat Sokağı Belediye Kültür Müdürlüğü önünde biraya gelen İYİ Partililer, buradan İYİ Parti İlçe binasına yürüyerek geçtiler.Bal Türe ve beraberindekiler, yürüyüş sırasında bir taraftan esnafı selamladılar, bir taraftan da gençlerle sohbet ettiler. Mesut Bal ve beraberindekileri İlçe binası önünde mevcut başkan Osman Kahvecioğlu karşıladı.
Kısa bir konuşma yapan Kahvecioğlu, partisindeki ilçe başkanlığı adaylığının armasının partiye olan rağbetin arttığını burada kim kazanırsa kazansın asıl kazananın İYİ Parti olacağını söyledi. Bunun bir demokrasi yarışı olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu; “Bu şölenimizi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sürdüreceğiz. Mesut Bey Kardeşime başarılar diliyorum.” Dedi.
Bu temennisinden dolayı Kahvecioğluna teşekkür eden İlçe Başkan Adayı Mesut Bal; “Ben 427 delegemizin bütün oylarına, bütün duasına talibim. Ben size ölmeyi emrediyorum. Diyen Gazi Mustafa Kemalin torunlarının teveccühlerinin hepsine talibim. Ben sizlerle yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyuyorum. Ben Kurucu İlçe Başkanımızla (Erdal Bulut) yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyuyorum. Ben Efsane Belediye Başkanımız Mehmet Türe ile yol arkadaşlığı yapmaktan gurur duyuyorum.” Dedi. Bu güne kadar İYİ Partiye hizmet eden İlçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve çaycısına kadar herkese teşekkür ediyorum.” Diyen Bal’ın konuşması uzun süre alkışlandı. Partide düzenlenen aday tanıtım toplantısına gelenlere baklava ve çay ikramında bulunuldu. Türkiye genelinde il ve ilçe kongrelerine hız vere İYİ Parti’nin Anamur İlçe Kongresi 2 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleşecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu