Ali İlhan Ayhan Anamur Basınını Eşi  Bahar Özaltun İle Ağırladı

Mithat Ünal-Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Ali İlhan Ayhan, Ankara dönüşünde Anamur Basını ile bir araya geldi. Efsane Beach’ta gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında, Ali İlhan Ayhan’ı Eşi Bahar Özaltın Ayhan ile birlikte  Şengül-Cenk Ateş ve Zuhal-Talat Çelik çifti de yalnız bırakmadı.

Mithat Ünal/ MHA-Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Ali İlhan Ayhan, Ankara dönüşünde Anamur Basını ile bir araya geldi. Efsane Beach’ta gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında, Ali İlhan Ayhan’ı Eşi Bahar Özaltın Ayhan ile birlikte  Şengül-Cenk Ateş ve Zuhal-Talat Çelik çifti de yalnız bırakmadı. Önümüzdeki bir hafta içerisinde CHP Genel Merkezinin adaylıklar konusunda ince eleyip sık dokuduğunu kaydeden Ayhan,  önümüzdeki hafta içerisinde Mersin Adana ve Aydının adaylıklarının açıklanacağının söylendiğini belirtti. CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan, önümüzdeki yılın ilk haftasında da, Anamur ve Mersin’in diğer ilçelerinin  adaylarının açıklanacağının altını çizdi.

Kendisinin de parti içi demokratik yarışta, elinden geleni yaptığını söyleyen Ayhan,  Anamur da bu güne kadar neyin eksik yapıldığı için aday oldunuz sorusuna açık yüreklilikle cevap verdi. Ayhan; “ Topluma, Anamur’a, Partimize elimizden gelen tanıtımı yaparım. Hem partimizin, hem de kendimizin tanıtımını yapmaya çalışıyoruz.” Diyerek katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.
“Anamurda bu güne kadar ne eksik yapıldı da Belediye Başkanı olmak istediniz?” sorusuna açık yüreklilikle cevap veren Ali İlhan Ayhan, Anamurda bu güne kadar Anamur Belediyesi adına eksik yapılan en önemli şey sosyal belediyeciliğin olmaması olduğunu söyledi. Sosyal Belediyeciliğin kendi partisinin ilkesel olarak en önem verdiği unsurlardan birisi olduğunun altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan, belediye başkanl9ık görevinin kendisine verilmesi halinde, sosyal belediyeciliği tahsis ederek, hem mali, fiziki ve hukuki anlamda uygulanabilir projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Anamur’un yıllık 2 milyar değerindeki tarım bütçesinin ilçeye girdisinin çok az olduğunu ve bunu çok önemsediğini kaydeden Ayhan; “Bu paranın karşılığında gerek sosyal, gerek planlama anlamında çok az faydalanabiliyoruz. Bizim amacımız Anamur’u, 17 kilometrelik sahil şeridi ile ören yerleri ile ekonomik yapısıyla tarım yapısıyla Türkiye’nin cazibe merkezi haline gelebilmesi için yapılanmaya ihtiyacımız var.” Dedi. Mali disiplini ve personel verimliliğini  sağlayarak  uygulanabilir rantabl projeleri hayata geçirerek bunu yapacaklarının altını çizen CHP Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan; “Gerek turizmde, gerek tarihsel ören yerlerinde, gerekse tarımda bir birine entegre ederek bir kent yaratmak haylimiz var.” Dedi. Bu bağlamda projelerinin net bir şekilde hazır olduğunu sözlerine ekleyen Ayhan adaylığın kendisine nasip olması durumunda bu projelerin uzun uzun halkla paylaşacağını belirtti. Anamur Belediyesinin mali durumunu bilerek hukuki yetkileri dahilinde ayakları yere basan projeler olacağını söyleyen Ali İlhan Ayhan; “Anamur’u hak ettiği çağdaş, sosyal, aynı zamanda cazibe merkezi olacak bir kent haline getireceğiz.” Dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak hem Mersin Büyükşehir olarak hem de Anamur Belediyesi olarak seçimi alacaklarından hiç kuşkuları olmadığını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Anamur Belediye Başkan Aday Adayı Ali İlhan Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü; “ Ben seçimi alacağımı düşünüyorum. Seçimi alacağız ve bir Nisan itibarı ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağdaş, katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışını Anamur’a yerleştireceğiz ve ilk aylardan da Anamur bu anlayışı görecek, hissedecek. Hep beraber yöneteceğiz Anamur’u, Anamur da ki Anamurlu vatandaşlarımızın ‘Hayır’ dediği hiçbir projeyi gerçekleştirmeyeceğiz hayatta.  Disiplinli bir şekilde çalışarak biz farkındalık yaratacağız, uzun yıllar Anamur Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetmesini sağlayacağız. Benim, diğer arkadaşlarımızın da katıldığı parti için demokratik yarışta, hangi arkadaşımız aday olursa olsun, ben benim aday olacağımı düşünüyorum tabi ama, biz olamazsak, hangi arkadaşımız aday olursa olsun, bir Nisan sabahına kadar Ali İlhan Ayhan olarak arkadaşlarımla beraber, sonuna kadar yanında, örgütümüzün emrinde çalışarak Cumhuriyet Halk Partisini bir Nisanda Anamur da iktidar yapacağız.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu