Kahvecioğlu: ‘Arkamda Genel Başkanım ve Atatürk Var’

Mithat Ünal-İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında 2 Aralık 2022 Cuma günü Kaplan Düğün Salonu’nda yapılacak olan olağan genel kurulda tekrar İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Mithat Ünal-İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında 2 Aralık 2022 Cuma günü Kaplan Düğün Salonu’nda yapılacak olan olağan genel kurulda tekrar İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Kahvecioğlu’nun basın toplantısına olan ilginin yoğun olması dikkat çekti. Kahvecioğlu, gelenleri parti önünde karşıladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Sekreteri Salih Kutlu Kahvecioğlu’nun öz geçmişini okudu.
Adaylığını açıklamak için mikrofonu alan İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu’nun “Benim arkamda kimse yok. Sadece ve Sadece  Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Genel Başkanı Merak Akşener Hanımefendi var.” Şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Kahvecioğlu’nun ifadeleri şöyle: “Biz bu yola çıkarken, yukarıda Allah’ımıza, yerde de sizlere güvenerek çıktık. Benim odama oturduğum koltuğun arkasında, sadece iki tane resim vardır. Bunlardan bir tanesi Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi, diğeri de partimizin lideri, onurlu ve şerefli liderimiz, Sayın Meral Akşener’in resmidir. Bunun dışında da başka hiç kimse yoktur. Hiç kimsenin adamı olmadım, olmayacağım. Yalnızca İYİ Partimizin adamı oldum. Bunun için bu yolda bu şekilde devam edeceğiz. Sizlerle beraber çıktığımız bu şerefli yolda, Rabbimiz hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Gün geldi, kapıya 3. Olağan kongremiz dayandı. 2 Aralık Cuma günü, sizlerin desteği ve vereceğiniz güçle yeniden aday olma konusunda bana destek veriyor musunuz?” diye sordu. Kahvecioğlu adaylık açıklamasının sonunda alkışlar arasında iş insanı Ali Karagölü’ye İYİ Parti rozeti taktı. Toplandı el ele fotoğraf çekimleri ile sona ererken katılımcılara tatlı ve çay ikram edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu