Göher Şahin Yenişehir’e talip

Yıllarını belediyeciliğe adamış Göher Şahin, miting gibi aday adaylığı açıklaması yaptı…
Mersin’de uzun yıllar belediyelerin üst kademelerinde görev yapan Ziraat Mühendisi Göher Şahin, adeta miting havasında gerçekleştirdiği etkinlikle CHP’den Yenişehir Belediye Başkanı olmak için aday adaylığını duyurdu. Kadınların sevgi seliyle karşılaşan Şahin, “Müfide İlhan’dan 75 yıl sonra Mersin’e yeniden bir kadın belediye başkanı onurunu yaşatmak istiyorum” dedi.

Mersin’de yerel seçim heyecanı başladı. Adaylığı kesinleşen belediye başkanları 03 Mart 2024 tarihinde ilan edilecek. Bu kapsamda Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı Göher Şahin de, Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda miting havasında açıklama yaparak belediye başkanlığı için aday adaylığını duyurdu.

Meşaleler eşliğinde sokağa gelen Şahin, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, dertlerini dinledi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açıklamada kadın destekçiler ön plandaydı. Mersin’de kadın belediye başkanı görmek istediklerini dile getiren kadınlar; ‘Helal sana Göher’ diye bağırıp, alkışlarla Şahin’e destek verdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu