Ziraat Odası, ‘Şimdi Birlik Zamanı’ Tiyatrosu Ankara Yolunda

MHA-Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro ekibinin hazırladığı, ‘Şimdi Birlik Zamanı’ adlı oyunu sergilemek üzere Ankara’ya gidiyor.  Anamur-Bozyazı Ziraat Odası yönetim kurulu başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Anamur Halk Eğitim Müdürü İsa Çelebi ve ekibine teşekkür etti. 
Halk Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla hazırlamış olduğumuz  ” Şimdi Birlik Zamanı ” isimli Tiyatro gurubumuz 19-20-21 mayıs 2023 günleri Ankara Büyük Anadolu Otel’inde yapılacak olan Türkiye Ziraat Odaları Genel kurulumuzda oyunu sunmak  üzere bu gün yola çıkmış bulunmaktadır.” Diyerek yolculuklarını Anamurlu çiftçilerle paylaştı. 
Gümüş,  Anamur-Bozyazı Ziraat Odası olarak hazırlamış olduğumuz “Şimdi Birlik Zamanı ” isimli Tiyatromuzun Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inancımız tamdır. Tiyatromuzun hazırlanışında bizlere görev veren Sayın Genel başkanımız Şemsi Bayraktar’a , her zaman odamıza desteğini esirgemeyen Anamur ve Bozyazı  ilçe Kaymakamlarımıza, Oda Meclisimize, Yönetim kurulumuza, Halk eğitim Müdürlüğümüze, tiyatro oyunumuzun yazarına, tiyatro oyunumuzun yönetmenine ve en önemlisi gecesini gündüzüne katarak oyunu sahnede en güzel biçimde sunan değerli oyuncularımıza sonsuz teşekkür ediyor ve  başarılar diliyorum.” Dedi.  

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu