VakıfBank Kültür Yayınları’ndan, VakıfBank’ın 69’uncu yılına özel indirim

MHA-Türkiye’nin kültürel mirasını, kurulduğu günden bu yana değerli eserlerle zenginleştiren VakıfBank Kültür Yayınları (VBKY), VakıfBank’ın 69’uncu kuruluş yıl dönümünü 13-19 Nisan’da tüm kitaplarda %45 indirim ile kutluyor. 

Yayıncılık alanında özenli ve yerelden evrensele ulaşan geniş seçki vizyonu ile farklı disiplinlerden 220’ye yakın nitelikli eseri kitapseverlerle buluşturan VakıfBank Kültür Yayınları (VBKY), VakıfBank’ın 69’uncu kuruluş yıl dönümü vesilesiyle okurlarına özel bir kampanya başlattı. 

Bankacılık sektöründe, toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ürün ve hizmetleriyle 69. yaşını kutlayan VakıfBank’ın yayınevi VakıfBank Kültür Yayınları’ndan çıkan tüm eserler, 13-19 Nisan’da %45 indirimli olarak satışa sunuluyor. 250 TL üzerindeki kitap alışverişlerinde ücretsiz kargo fırsatı da sağlayan kampanya kapsamında; Türk ve dünya klasiklerinden çağdaş eserlere, farklı disiplinlerden çocuk kitaplarına kadar, kategori fark etmeksizin tüm yayınlar, www.vbky.com.tr adresinden, yedi gün boyunca indirimli olarak okurlarla buluşacak.  

Beş yıl önce yayın hayatına başlayan VBKY, bugüne kadar Türkiye ve dünyadan klasikler ile heyecan verici çağdaş eserleri, ilk basım, tıpkıbasım ya da ilk tercüme gibi yollarla literatüre kazandırdı. İktisattan edebiyat ve tarihe, felsefe ve sosyolojiden çocuk kitaplarına uzanan farklı kategorilerde eserler, VBKY’nin özenli yayıncılık anlayışı sayesinde kitap tutkunları ile bir araya gelmeye devam edecek. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu