Trendyol, Almanya’nın Instagram’da en çok konuşulan markaları arasında

MHA-Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Almanya’da influencerlar tarafından moda alanında Instagram’da en çok konuşulan marka oldu.

 

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, Almanya’da influencerlar tarafından en çok konuşulan moda markası oldu. Storyclash Influencer Pazarlama Platformu’nun influencerların Instagram’daki bahsedilme sayılarını baz alarak hazırladığı listede 1. sıraya yerleşerek önemli platformları geride bıraktı. Aynı zamanda listeye giren tek Türk markası da Trendyol oldu.

 

Öte yandan daha önce dünyanın önde gelen internet sitesi trafik ölçümleme ve analiz servisi SimilarWeb, Almanya’da en çok ziyaret edilen internet siteleri listesini açıklamıştı. Trendyol, SimilarWeb’in Digital 100 Almanya listesinde moda kategorisinde ziyaret ve etkileşim oranlarıyla en hızlı büyüyen ikinci platform olarak yer almıştı.   SimilarWeb’in verilerine göre Trendyol trafiğini yüzde 266 artırmıştı.

 

Trendyol, Almanya’daki müşterilerine özel trendyol.com/de ve trendyol.com/en aracılığı ile Türk üreticilerini Avrupa’nın 27 ülkesiyle buluşturuyor. Yerli üretimi ve üreticileri destekleyerek, ülkemize döviz girişini artırmak için e-ihracat çalışmalarına hız kazandıran Trendyol, 50’den fazla global e-ticaret platformu aracılığıyla yerli üreticilerin ürünlerini dünyanın dört bir yanındaki müşterilere ulaştırıyor. Trendyol, yerli üreticilerin 100 ülkeye e-ihracat yapmasını sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu