TEMAD Anamur Şubesi’nden Son bir Ayda Şehit Olan 21 Askerimiz İçin Kur’an Tilaveti

Mithat ÜNAL/(MHA) - MERSİN'in Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Emekli Assubaylar Derneği Anamur Şubesi, son bir ayda  Kuzey Irak Pençe kilit Operasyonunda şehit edilen 21 Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuttu.

Mithat ÜNAL/(MHA) – MERSİN’in Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Türkiye Emekli Assubaylar Derneği Anamur Şubesi, son bir ayda  Kuzey Irak Pençe kilit Operasyonunda şehit edilen 21 Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim tilaveti okuttu. Anamur Garnizon Komutanlığı’nın ev sahipliğini yaptığı programa, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Jandarma Bölük Komutanı  Üsteğmen Kadir Dölek, emekli astsubaylar ve aileleri ile siyasi parti temsilcileri katıldılar. Belediye Kültür müdürlüğü din görevlisi Hafız Kerim Toru ve Emekli İmam hatip Alaattin Mert’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından  Türkiye Emekli Astsubaylar Anamur İlçesi Şubesi (TEMAD)Yönetim kurulu Başkanı Şevki Altunçekiç 21 şehidimizin kanının yerde kalmayacağını söyledi. Konuşması sırasında duygulanan Altunçekiç; “21 silah arkadaşımızın şehit edildiği hain saldırıyı lanetliyoruz. 21 Mehmet, 21 evlat, 21 ana, 21 baba, 21 eş ve 21 yiğit. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun. Kahramanlarımızı ruhu şad olsun. Bilinmelidir ki, kanları yerde kalmayacaktır.” Dedi.
Duaların ardından görüşlerini dile getiren Kaymakam Bilal Bozdemir de, şehitlerimize Allahtan rahmet Türk milletine ve şehitlerimizin yakınlarına da başsağlığı diledi. Program ikramların ardından sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu