Şehit Kızı Eda Cenaze Töreninde Yakasına asılan Babasının Fotoğrafını Sevdi

Mithat ÜNAL(MHA) MERSİN’in Anamur ilçesinde Suriye Elbab bölgesinde  görev sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Karabulut’un cenaze töreninde 7 yaşındaki kızı Eda Karabulut babasının yakasına asılan fotoğrafını sevmesi duygulu anların yaşanmasına neden oldu.  Otogar Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından Ormancık mahalle mezarlığında defnedildi. 
Cenaze önce, Anamur Saray Mahallesi Memurlar sitesindeki 33A/7 numaralı evlerine getirildi. Karabulut’un eşi Aysun  Karabulut ve 7 yaşındaki kızı Eda, Babası Orman İşletme Emeklisi Mustafa Karabulut ve annesi Nazmiye Karabulut’un yanında, yakınları ve mahalle sakinlerini derinden üzdü. 
Törene, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı albay Taner Tükel, Şehit anne babası Nazmiye Mustafa Karabulut, Eşi Aysun Karabulut ve 7 yaşındaki kızı Eda ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Anamur İlçe Müftüsü Mehmet Fidan şehidin cenaze namazını kıldırdı. Helallik alındıktan sonra cenaze aracına alınan Şehit Mehmet Karabulut’un naaşı konvoylar eşliğinde Anamur’a yaklaşık 30 kilometre mesafedeki Ormancık Mahalle mezarlığına defnedildi. 
Fotoğraflı-Görüntülü
Görüntü Dökümü
Naaş musalla taşına konurken
Fotoğrafı askerin elinde
Eşi Aysın kızı Eda ve anne babasının görüntüleri
Helallik alınırken
Cenze namazı kılınırken
Cenaze aracına alınırken
Konvoy eşliğinde mezarlığa gidiş.
Süre:5.49 Boyut: 2.3 GB.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu