Sanal Oyunlar şimdi Milli Piyango Online’da

MHA-Oyunseverlere hızlı, heyecanlı ve kazançlı bir eğlence deneyimi sunan Sanal Oyunlar, şimdi www.millipiyangoonline.com adresi ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden de oynanabiliyor. Milli Piyango Online web sitesinde ve mobil uygulamasında ilk etapta 17 oyun yer alıyor. Mayıs ayı itibariyle ise bu sayı 23’e çıkacak.

 

Oyunseverlerin misli.com üzerinden ve Milli Piyango bayilerinde oynadıkları Sanal Oyunlar şimdi Milli Piyango Online web sitesinde ve mobil uygulamasında da oynanabilecek. Böylelikle, Türkiye’nin en çok tercih edilen sanal oyunu “Serbest Vuruş Pro” ve yeni lanse edilen “Serbest Vuruş Pro Lig” başta olmak üzere; Türkiye Sanal Ligi, İngiltere Ligi, Sanal Futbol, Sanal Tenis, Sanal Basketbol, Amerikan Futbolu, Araba Yarışları ve Misket Yarışı gibi farklı oyunlardan oluşan geniş bir portföy oyunseverlerle www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden buluşacak.  

 

Toplam oyun sayısı mayıs ayı itibariyle 23’ü bulacak

 

Milli Piyango Online’da, ilk etapta uluslararası oyun sağlayıcılar tarafından geliştirilen 17 sanal oyun yer alıyor. Mayıs ayı itibariyle yenilerinin de portföye eklenmesiyle, toplamdaki sanal oyun sayısı 23’e çıkacak. Böylece oyunseverlere 5 gerçek maç görüntülü ve 18 yüksek kaliteli animasyona sahip oyun sunulacak. 

 

Tüm Sanal Oyunlar, GLI (Gaming Lotteries International) sertifikalı oyun sağlayıcılar tarafından geliştiriliyor. 

 

 

 

Sanal Oyunlar nasıl oynanır?

 

Sanal Oyunlar, sonuçların Rastgele Sayı Üreticisi (RSÜ) tarafından seçilen sayılara göre; tamamen rastgele bir sayı kurası sonucunun bilgisayar tarafından oluşturulduğu bir sunum olup, planlı ve sabit oranlı oyunlardan oluşmaktadır. RSÜ, bağımsız olarak GLI (Gaming Lotteries International) tarafından test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. Bu oyunlardaki istatistiki bilgiler, ilgili takımların ve oyuncuların, geçmiş ve mevcut gerçek etkinliklerdeki istatistiklerine dayalı değildir. Video akışları yalnızca bilgi amaçlıdır ve sadece sistem sonuçları geçerlidir. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu