sahibinden.com 8. kez Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yerini aldı

MHA-23 yıldır insanların hayallerine ulaşmasına aracılık eden sahibinden.com; iş dünyasının en prestijli insan kaynakları organizasyonlarından olan Great Place to Work® tarafından hazırlanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 listesinde bu yıl da yerini aldı. Başarısını, AR-GE merkezi ve sürekli teknoloji yatırımların yanı sıra, tüm Türkiye için tutkuyla çalışan uzman insan kaynağı sayesinde sürdürülebilir kılan sahibinden.com, yüksek çalışan memnuniyetiyle “500-999 Çalışan Sayısı” kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşvereni™ unvanı almaya hak kazandı.

sahibinden.com İş Destek Genel Müdür Yardımcısı Güntulu Peker, Great Place to Work® Türkiye’nin En İyi İşverenleri gücünü, kurumların direkt kendi çalışanlarından alan bir araştırma olduğu için sonuçlarını fazlasıyla önemsiyoruz. Çeşitlilik ve kapsayıcılık ilkelerimiz çerçevesinde, çalışanlarımızın kendilerini geliştirebilecekleri ve karşılıklı güvene dayalı bir işyeri kültürü oluşturabilmek adına yıllardır büyük bir gayretle çalışıyoruz. İstiyoruz ki çalışanlarımız  sevdikleri işi, kendilerini rahat ve ait hissettikleri bir kurum yapısında, çalışmaktan mutlu oldukları insanlarla birlikte ahenk içinde yürütsünler. Bugün geldiğimiz noktada, çok farklı disiplilerden yeteneklerin sahibinden.com çatısı altında bir arada çalışabilmesini sağlayan en önemli unsurunun ortak akıl olduğuna inanıyoruz. Hedefimiz bu ortak aklı her zaman güçlü ve canlı tutarak, gururla taşıdığımız ‘Türkiye’nin En İyi İşvereni’ unvanını sürdürülebilir kılmak ve sektörümüzde yeni yeteneklerin ilk tercihi olmaya devam etmek.” dedi. 

 

sahibinden.com hakkında

Aksoy Group bünyesinde 2000 yılında kurulan sahibinden.com, AR-GE merkezinde geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Mart 2023’te ayda 61,7 milyon kullanıcının 522,7 milyon kez ziyaret ederek, 14,6 milyar sayfa görüntülediği sahibinden.com; yaklaşık 950 çalışanı, 6 milyondan fazla aktif ilan ve yüz binlerce ürün çeşidiyle Türkiye’nin en büyük elektronik ticaret ve ilan platformlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu