Puffy ürünleri artık Koçtaş mağazalarında

MHA-Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet veren Koçtaş ile iş birliği gerçekleştirdi. Yapılan iş birliği kapsamında iyi uykuya ulaşmak isteyenler, Koçtaş mağazalarında Puffy’nin kendisine ayrılan alanında yatak, baza, başlık, renkli tekstil ve beyaz tekstil ürünlerine kolayca ulaşabilecek.

 

Yataş Grup’un yataktan bazaya, yastıktan yorgana, nevresimden pikeye tüm iyi uyku ihtiyaçlarını tek bir noktada müşterilerine sunan en yeni markası Puffy, yaşamın olduğu her yeri geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmet veren Koçtaş ile iş birliği gerçekleştirdi. Puffy ve Koçtaş arasında yapılan iş birliği kapsamında, yatak odalarında değişikliğe gitmek isteyenler ve iyi uykuyu arayanlar, yatak, baza, başlık, renkli tekstil ve beyaz tekstil ürünlerini Puffy güvencesi ve kalitesiyle Koçtaş mağazalarından alabilecekler.

Koçtaş ile yapılan iş birliğinin kendileri için oldukça önemli olduğunu vurgulayan, Puffy Pazarlama Direktörü Aslıhan Şengül Kozanoğlu, “Tüm Türkiye’de güçlü erişim ağına sahip olan Koçtaş ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği bizim için büyük önem taşıyor. Puffy olarak çıkış amaçlarımızdan biri, iyi uyku ürünlerini tüm Türkiye’ye geniş dağıtım ağıyla yaymak. Bu sebeple kurulduğumuz 2021 yılından itibaren Türkiye çapında ciddi bir erişim ağına sahip olduk. Yine geniş erişim ağına sahip olan Koçtaş ile yaptığımız iş birliği sayesinde, müşterilerimizin iyi uyku ürünlerine ihtiyaç duyduğu her an çok yakınlarında olabileceğiz” dedi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Koçtaş Ticari Gruptan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Kesimer, Koçtaş’ın müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine hızlı yanıt verebilmek için yatırımlarına aralıksız devam ettiğini belirterek, “63 ilde yer alan mağazalarımız ve dijital kanallarımız aracılığıyla en iyi ürünleri en iyi fiyatlarla tüm Türkiye’ye ulaştırıyoruz. Uyku ürünlerinde geniş ürün seçeneği sunan Puffy markasıyla iş birliğimiz de bu noktada bizim için büyük önem taşıyor. Müşterimiz uyku kategorisinde de en iyi ürünlere en erişilebilir fiyatlarla ulaşabilecek. Koçtaş Bodrum mağazamızda yeni bir uygulamayı hayata geçirdik ve deneyim alanları tasarladık. Müşterilerimizin uyku ürünlerini deneyimlemeleri için de Puffy markası iş birliğinde özel bir alan oluşturduk. Olumlu geri dönüşler aldığımız bu deneyim alanlarımızı Türkiye genelinde de yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Puffy ürünlerinin, ilk etapta İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir, Kocaeli, Muğla, Kayseri ve Trabzon mağazalarında satışa sunulmasının yanı sıra, Koçtaş’ın online mağazaları ve kiosklarında da yerini alacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu