Oyuncu Serra Arıtürk’ten Onur Akay’a hakaret davası!

MHA-Ünlü oyuncu Serra Arıtürk o sözleri affetmedi ve Onur Akay’a hakaret davası açtı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay hakkında, ünlü oyuncu Serra Arıtürk’ün şikâyeti üzerine hakaret davası açıldı. Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen Onur Akay’ın, kendisi hakkında belden aşağı, yüz kızartıcı, iftira mahiyetindeki beyanlarda bulunarak, karalama ve linç kampanyası yaptığını iddia eden Serra Arıtürk, Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet dilekçesi vermişti.

ARTO BERAAT ETTİ!

Serra Arıtürk, canlı yayında Onur Akay’ın açıklamalarını destekler yönde yorumlar yaptığı için, Arto hakkında da savcılığa şikâyette bulunmuştu. Ancak savcı, asıl adı Harutyun Dalga olan ve o dönemde magazin yorumculuğu yapan Arto hakkında, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme suçundan kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi. Açıklamaları yapan Onur Akay hakkında ise İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakaret davası açıldı. Cumhuriyet Savcısı tarafından hazırlanan İddianamede, Akay’ın “Pembe Pijama” ve “Söylemezsem Olmaz isimli televizyon programlarında Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu hakkında söyledikleri de yer aldı.

İşte iddianamede yer alan o sözler:

”Onur Akay: …Yani Kadir Doğulu’nun mesela bunlar tabi kulislerde konuşulan iddia konuşuluyor. Benim kulağıma geldi. Serra Arıtürk’ü bilirsiniz… Onunla böyle imam nikahlı olduğu telefonuma böyle çok önemli yerlerden hep geliyor… Onunla böyle evlendiğini söyleyenler var. ”

”Onur Akay: …Yani Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün Urla’da bir evde buluştuklarını iddia ediyorlar ve de mesela dün Neslihan Atagül’ün hamile mi değil mi diye tartışması da vardı sosyal medyada… Bana gelen bilgiler o kadar ilginç ki… Tabi ki iddia ama Serra Arıtürk’ün bebek beklediği söyleniyor… Bu Tabi yine imam nikahlı olayı onlardan gelmedi…”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu