Ortak mottodan doğan şarkı: Milyonlar!

MHA-Türkçe Hip Hop ve Rap müziğin yükselen seslerinden Pois, art arda yayımladığı düet çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Genç neslin dikkat çeken ismi, bu kez  Iraklı sanatçı Jiyar ile ”Milyonlar” isimli şarkıda bir araya gelerek yeni şarkısını Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu.  

Ortak mottodan doğan şarkı: Milyonlar!

Sokak kültürü ile büyüyen bir sanatçı olan Pois, hem lirikal hem de görsel dünyasında bu kültürden izler taşıyan şarkılara ve kliplere imza atmaya devam ediyor.  Pois, Jiyar ile ortak çalışması olan Milyonlar’ın oluşum hikayesini şu şekilde anlatıyor: ” Milyonlar aslında 1 sene önce yapılmış bir proje. Jiyar’ın aslen Irak vatandaşı olup Erbil’de yaşıyor olmasından dolayı her zaman bir araya gelemiyorduk. 2023 itibarıyla tekrardan şarkı üstüne çalışıp, şarkıyı hayal ettiğimiz final haline getirebildik ve dinleyicilerle paylaşmak bugüne nasip oldu. Jiyar, müzik sayesinde tanıştığım çok özel yeteneklerden biri ve önümüzdeki zaman içerisinde çok daha fazla beraber müzik yapmak istediğim yakın arkadaşım. Projeyi yaparken aslında ikimizde kendi hikayelerimizi ve kendi istediklerimizi aynı motto altında birleştirmek istedik ve Milyonlar böyle ortaya çıktı.”

Söz ve bestesi Pois ve Jiyar imzası taşıyan Milyonlar şarkısının prodüktörlüğünü Nicko (Ferhat Demir) üstlendi.  

Pois feat Jiyar – Milyonlar şarkısı 31 Mart Cuma itibarıyla Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda.
 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu