Onur Akay’ı darp eden Kadir Doğulu hayranı 2 kadın yakalandı!

MHA-Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis ekipleri, olayın faillerini İzmir’de yakaladı. İki şüpheli kadın sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ses sanatçısı ve Magazin yazarı Onur Akay, ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yaptığı Haberler yüzünden 2 saldırgan tarafından darp edilmişti.

POLİS TARAFINDAN İZMİR’DE YAKALANDILAR

İncelemeler sonunda Onur Akay’ı darp eden kişilerin S.Y. ve N.Ö. isimli iki kadın olduğu belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis ekipleri, olayın faillerini İzmir’de yakaladı.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sulh ceza hakimliğine çıkarılan S.Y. ve N.Ö. isimli iki kadın, “darp” ve “tehdit” suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“ONU EŞİNDEN BİLE KISKANIYORUM”

Şüphelilerden N.Ö. verdiği ifadede, “Ben sadece fanatik bir Kadir Doğulu hayranıyım. Onu eşinden bile kıskanıyorum. Yani öyle bir sevgim var ama kendisini sadece ekranlardan tanıyorum, yakından hiç görmedim. İzmir’den Akçay’a gezmek için gelmiştik. Onur Akay’ı da sahilde tesadüfen gördüm, onu da daha önce yakından hiç görmedim, sadece ekranlardan tanıyorum. Uzun süredir Kadir Doğulu ile yaptığı açıklamalar dikkatimi çekiyordu. Sevdiğim bir oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamalar sinirimi bozuyordu. Alkollüydüm ve o etki ile kendimi tutamadım ve yapılmaması gereken bir durum yaşandı. Bunun için üzgün ve pişmanım.” dedi.

Şüphelilerden S.Y. ise verdiği ifadede, “Ben Onur Akay’ın sadece kolunu büktüm. Kendisini ne tehdit ettim ne de darp ettim. Konu ile ilgili bilgim de yoktu, arkadaşımın isteği üzerine yaptım. Yaptığım o hareketten dolayı bende pişmanım, kendisinden özür diliyorum.” dedi.

Doğulu’nun kadın hayranları tarafından darp edilen 46 yaşındaki sanatçının burnu kanamış ve bir dişi kırılmıştı. Akay olayı şöyle anlatmıştı: “İki kadın bir anda motorla yanıma yaklaşıp, ‘Kadir Doğulu ile ilgili bir daha konuşursan bacaklarını kırarız.’ dedi. Bir tanesi kolumu bileğimden tutarak büktü. Diğeri de önce bacağımı tekmeledi sonra yüzümü yumrukladı. Yumruklar o kadar sertti ki, burnum kanamaya başladı. Daha sonra da sağ yan üst dişimin kırıldığını fark ettim. Erkek kıyafetinde erkek gibi dövüşen iki kadındı.” Olayın faillerinin yakalanmasından sonra ise Onur Akay, “Bu olayın hafif darp cezası kapsamında olmadığını da öğrendim. Çünkü dişimin kırılması basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek yaralamaya girmiyormuş ve şikâyetimden de vazgeçmeyeceğim.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu