Onur Akay 4 koruma görevlisi ile oy kullandı!

MHA-Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimi için oyunu Balıkesir’in Akçay sahilinde kullandı. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kadir Doğulu ile ilgili yazdığı yazılar yüzünden, Doğulu’nun kadın hayranları tarafından Akçay’da darp edilen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere 14:00 sıralarında Balıkesir’in Akçay sahilinde bulunan Mevlana Ortaokulu’na gitti. Balıkesir’in Akçay sahilinde bulunan Mevlana Ortaokulu 1229 nolu sandıkta oyunu kullanan Onur Akay’ın, 4 koruma görevlisi ile oy vermeye gelmesi ise dikkat çekti. Oy vermeye gelen vatandaşlar ise sanatçıya geçmiş olsun dileklerini iletirek fotoğraf çekildi.

Oy kullanma işleminin ardından ise kısa bir açıklamada bulunan Onur Akay, “İnşallah ülkemiz kazansın, demokrasi kazansın, her şey çok güzel olsun.” diye konuştu.

Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis ekipleri olayın faillerini İzmir’de yakalamış ve Onur Akay’ı darp eden kişilerin S.Y. ve N.Ö. isimli iki kadın olduğu belirlenmişti. Akay’ın burnu kanamış ve bir dişi kırılmıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu