Müzik Piyasasında Çok Konuşulacak Düet

MHA-Zefbey&Hazal “Şahit Yıllar” İle Geliyor Müzik Piyasasında Çok Konuşulacak Düet Genç Kuşağın Sevilen İsimlerinden Zefbey’den Yeni  Şarkı

Sözleri SalmanGenç’e bestesi ise kendisine ait olan “Yaş Yastıklar” isimli tekli çalışmasıyla2021 yılında müzikseverlerle buluşan Zefbey, iki sene aradan sonra Hazal ilebirlikte seslendirdiği “Şahit Yıllar” ile 11 Nisan’da sevenleriyle buluşuyor.

Genç kuşağın sevilen seslerinden Zafer Eroğlu, (Zefbey),2021 yılında çıkış yaptığı bestesi kendine ait olan sözlerine ise SalmanGenç’in imza attığı “Yaş Yastıklar” teklisinin ardından tekrar müzikseverlerlebuluşmaya hazırlanıyor. Zefbey, Hazal ile birlikte seslendirdiği ve FabrikaProdüksiyon markasıyla dinleyicilerle buluşacak “Şahit Yıllar” ile müzikpiyasasına iddialı bir giriş yapacak.

Sözleri Salman Genç’e bestesi ise Zefbey’e ait olan “ŞahitYıllar” biten ve geri dönüşü olmayan bir aşkın geride bıraktığı izlerinianlatıyor. Şarkının düzenlemesi ise Mehmet Akif Tuna Demirtaş’a ait. Balat sokaklarında çekilen klipte İstanbul’unsevilen semtleri Eminönü ve Galata görüntüleri de yer alıyor. Klip yönetmenliğini Turan Kubulay’ın üstlendiği “ŞahitYıllar” 11 Nisan’da tüm dijital platformlarda ve Paradise Production YouTubekanalında yayına girdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu