Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Mithat ÜNAL/(MHA)- Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Anamur’u ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimin sadece sınıflarda değil, saha da da olduğunu söyledi.

Mithat ÜNAL/(MHA) – Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yoğun bir programla Anamur’u ziyaret etti.   Durmuş’a gezisi boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan ve bazı şube müdürleri eşlik etti.    Gezi programı sırasında Şehit Şükrü ünlü Ortaokulu tarafından SMA hastası bebek Elif Bade Zilan için düzenlenen kermesi de ziyaret ederek bebeğimize acil şifalar diledi. Okul Müdürü Yusuf Batkı ve okul öğretmenlerinin misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti açıkça ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a kermesi hazırlayan okul anneleri de büyük ilgi gösterdi.
Buradaki ziyaretinde Kanal Anamur’un sorularını açık yüreklilikle cevaplandıran İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, eğitimin sadece sınıflarda değil, saha da da olduğunu söyledi ve “Benimle sahaya inecek müdürlerim ve öğretmenlerimin yol arkadaşlığında 417 bin çocuğumuzun geleceğine ışık tutacağız.” Dedi. Bu ziyaretleri ile İl Milli Eğitim Müdür Durmuş’un Anamur’a ayrı bir heyecan kattığını belirten Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan da “İlçemize gelerek bizleri dinleyen ve okullarımızı ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fazilet Durmuş’a teşekkür ediyorum.” Dedi.
Anamur Belediyesini ziyaretinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, program kapsamında,  İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Anamur Okul-Kurum Müdürleri ile ayrı ayrı toplantı yaptı.  Toplantıların ardından Şehit Hasan Kuş İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Anamur Muhtarlar Derneği ziyaretinin ardından 2018 Zeytindalı operasyonunda Afrin’de şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Hasan Kuş’un eşi ve ailesini ziyaret etti. İlçemiz Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi pansiyonunu da ziyaret eden Durmuş öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbetiyle güzel vakit geçirdi. Ziyaretinin ikinci gününe Anıtlı Alanoba İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı. İlçemizde bu yıl eğitim öğretim faaliyetine başlayan Anamur Özel Eğitim Uygulama Okulunu  ziyaret etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu