McCann İstanbul’a Yeni Müşteri

 

MHA-McCann İstanbul, Mastercard Türkiye’nin yeni reklam ajansı oldu. McCann ve Mastercard, markanın ikonik “Priceless” marka platformunu tanıttığı 1997 yılından beri küresel bir iş birliği içerisindeler. Bu ortaklık Türkiye’de de UEFA Şampiyonlar Ligi Sponsorluğu ile başlayıp markanın yerel iletişim gereksinimlerine odaklanarak devam edecek.

Doğu Avrupa Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yasemin Develioğlu, bu iş birliğiyle ilgili olarak şunları söyledi: “Mastercard İstanbul, markanın küresel hedefleriyle tutarlılığı korurken kategori içindeki yaratıcı çıtayı yerel olarak yükseltmeyi hedefliyor. Bu iki hedef arasında köprü kurmak için “Priceless” konseptinin ilk gününden bu yana globalde bizimle beraber olan McCann ile Türkiye’de de çalışmaya başlayacağımız için mutluyuz.”

McCann İstanbul CEO’su Elifsu Tufan ise: “Bu iş birliği için çok heyecanlıyız. Mastercard ile ortaklığımızın güçlenerek devam etmesini ve bu yeni dönemde ‘paha biçilemez’ deneyimler yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

Mastercard Hakkında (NYSE: MA) www.mastercard.com

Mastercard, ödeme sistemleri sektöründe küresel bir teknoloji şirketidir. Misyonumuz, işlemleri güvenli, basit, akıllı ve erişilebilir hale getirerek her yerde herkese fayda sağlayan kapsayıcı bir dijital ekonomiyi birbirine bağlamak ve güçlendirmektir. Güvenli veri ve ağları, ortaklıkları ve tutkuyu kullanan yeniliklerimiz ve çözümlerimiz, bireylerin, finans kurumlarının, hükümetlerin ve işletmelerin en büyük potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı olur. 210’dan fazla ülke ve bölgede bağlantılarımızla, herkes için paha biçilmez olasılıkların kilidini açan sürdürülebilir bir dünya inşa ediyoruz.

McCann İstanbul Hakkında:

McCann İstanbul, tam hizmet veren bir reklam ajansıdır ve dünya genelinde 100’den fazla ülkede ofisi bulunan küresel reklam ajansı ağı McCann Worldgroup’un bir parçasıdır. McCann İstanbul, sektörde lider bir oyuncu olarak yerini sağlamlaştırdı ve hem yerel hem de uluslararası alanda çok sayıda ödül kazandı. Effie Ödülleri’nde, Kristal Elma Ödülleri’nde, Felis Ödülleri’nde ve daha pek çok ödülde takdir gördü. Ortaklar arasında L’Oréal, Nestle, Reckitt Benckiser, Tab Gıda gibi saygın yerel ve uluslararası markalar bulun

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu