Levi’s® İlkbahar/Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu Kolej ve Vintage Tarzlardan İlhamını Alıyor

MHA-Levi’s®’ın Kadın İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu sıra dışı görünüme sahip kolejli ve vintage tarzlardan ilhamını alıyor. Yeni Levi’s® kadın koleksiyonu kendini ifade etme perspektifinden giysileri ele alıyor ve eklektik yaklaşıma dayanıyor. 

 

Levi’s®’ın Kadın İlkbahar/Yaz 2023 Koleksiyonu havalı, West Coast kolej ve vintage tarzıyla bu sezon alt giyimde yepyeni kalıplarla karşımıza çıkıyor. Öne çıkan yeni kalıplardan biri olan Middy Straight düz kesim ve fermuarlı 501®’den esinlenen mid-rise beli ile sezona giriş yapıyor. Baggy Boot modeli ise bol, salaş üst kalıbı bootcut paçalarla koleksiyonda yerini alıyor. Vintage görünümü yakalayan Baggy High Water modeli ise bol dad jean kesimi, bilek kesim paçaları ve ayarlanabilir kordonlu beli sayesinde ister yüksek bel olarak ister düşük bel olarak kullanılabiliyor.

 

Bu sezon yeni Naughties Boot, bot kesim paçaları, düşük beli ve açılı arka kanatlı cepleri ile 2000’lerin başından ilham alırken XS Skirt ise 2000’lerin mini, düşük bel jean eteklerine atıfta bulunuyor. Bu sezon jeanlerde, yeni renk çeşitleri, Mom Short’ta ve Mom Jean’de kumaş boyaları, 501® ’93 ve 501® Original modellerinde olan yeni “dağılmış boya” uygulaması dikkat çekiyor.

 

Levi’s® bu sene tüm dünyanın tanıdığı ve sevdiği 501® modelinin 150. yılını kutluyor. Bu kutlama kapsamında kadınlar için, 1981’de piyasaya sürülen ilk kadın 501®’i temel alan 501® ’81’i koleksiyona ekliyor. Daha çok mom jean gibi oluşturulan model belde daha yüksek kesime ve hafifçe daralan bir paçaya sahip. Yeni 501® ’54 ve ’81 kalıplarıyla birlikte 501® serisi, Levi’s® arşivlerindeki jeanlerden ilham alan yeni bir yelpazeye kavuşuyor. Bunların her biri kenar denim dikişine sahip ve arşivdeki üç Levi’s® 501® jean modelini temel alıyor: 1890 “Calico” 501®, 1978 “Ricky” 501® ve bir 1983 501®. 

 

Ayrıca inanılmaz derecede popüler olan 501® Short, bu sezon çeşitli vintage ve el işlerinden ilham alan yıkama seçenekleriyle de sunuluyor. 501®’in 150. yıl dönümünü kutlamak için, arşiv ilhamlı jean serisi de 150. yıl dönümü temalı detaylara sahip olacak.

 

Üst giyimde Nola Shirt, düğmeli, rahat tarzı ile farklı kumaş alternatifleri ile gardıroplarda yerini alıyor. Geniş yakalı Slim Fit gömleklerin yaka ve kol detayları ile kişisel bir tarz elde edilirken, alttan bağlama ile kısaltılarak daha boho stillerin anahtar parçası oluyor.

 

Bu sezonun turuncu, kırmızı ve altın gibi sıcak tonların bir araya getirildiği yeşil ve kahverenginin toprak tonlarıyla kontrast oluşturan renkleri, havalı ve vintage karışımını yansıtıyor. Şeftali, kayısı tonları, maviler ve klasik yeşil tonları ile beyaz, toprak tonlu grilerin bir karışımı da var. Bütün bunlar, kökleri üniversiteye dayanan o 80’ler ve 90’lar vintage duygusunu getiriyor.

 

Levi’s® markası hakkında:

Levi’s® markası, klasik Amerikan stilinin ve zahmetsiz cool tarzın özetidir. Levi’s® jeanler 1873’te Levi Strauss & Co. tarafından bulunulmasından bu yana, müşterilerinin sadakati ve hayal gücü ile, nesiller boyu dünyanın en çok tanınan moda parçalarından biri haline geldi. Bugün, Levi’s® giyim portföyü, hazır giyim endüstrisinde benzeri olmayan, öncü ve yenilikçi ruhuyla gelişmeye devam ediyor. Dünyanın her tarafında bireylerin kişisel tarzlarını ifade etmelerine olanak tanıyan denim giyim ve aksesuar yelpazemiz 110’dan fazla ülkede mevcuttur. 

Levi’s® markası, ürünleri ve mağazaları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen levis.com.tr adresini ziyaret ediniz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu