Karadeniz Bölgesi’ndeki 21’inci Enza Home Mağazası Fatsa’da Açıldı

MHA-Mobilya ve yatak sektörünün lider şirketlerinden Yataş Grup, Ordu’nun Fatsa ilçesindeki yeni mağazasını 11 Mayıs’ta düzenlenen bir törenle açtı. Fatsa’nın mobilya merkezi olan Reşadiye Caddesi’nde bulunan mağazada, Enza Home koleksiyonlarının yanı sıra Yataş Bedding ürünlerini de Fatsalıların beğenisine sunuyor.

Mobilya ve yatak sektörünün öncü markası Yataş Grup, mağazalaşma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Türkiye’yi adeta bir ağ gibi saran mağazalarına Ordu Fatsa’da açılan yeni Enza Home mağazasıyla bir yenisini daha katan Yataş Grup, böylece Türkiye genelindeki 198’inci, Karadeniz Bölgesi’ndeki 21’inci Enza Home mağazasına ulaştı. Fatsa Enza Home mağazasında en yeni koleksiyonların ve ödüllü ürünlerin yanı sıra Yataş Bedding ürünleri de yer alıyor.

Açılışta konuşan Enza Home Pazarlama Direktörü Evren Şen, “Yataş Grup olarak mobilya ve yatak sektörünün en iddialı şirketlerinden biriyiz. Kalitemiz, şıklığımız ve özgün tasarımlarımızın yanı sıra hızlı teslimat ve koşulsuz müşteri memnuniyetiyle Türkiye’nin en güvenilen markalarından da biriyiz. Enza Home markamız ile “En Çok Sen” sloganıyla tüketicilere kendilerini anlatan, yansıtan yaşam alanları yaratma fırsatını veriyoruz. Bu yeni mağazamızda sunacağımız iddialı tasarımlarımızla Orduluların evlerini güzelleştirecek, trendleri yansıtan evler yaratmalarına yardımcı olacağız” dedi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu