Kaptan Kartal, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MHA-Kartal mesajında, “Anneler, karşılıksız sevginin, sabrın, affediciliğin, fedakarlığın bütünleştiği ve tüm güzellikleri içinde barındıran en değerli varlıklarımızdır. Karşılıksız sevmenin yegane temsilcileri olan annelerin, geleceğimiz açısından en önemli manevi kaynaklarımızdan bir tanesidir. Her türlü zorluklara, sıkıntılara sabırla göğüs gererek bizleri yetiştiren, ailelerimize, gerektiğinde ülkesine her koşulda sahip çıkan annelerimiz toplumumuzun da temel taşı, sevgi ve hoşgörü kaynağı olmuştur. Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerimiz, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağımızdır. Yaşamımızın ilk anından başlayarak sevgi ve şefkatini bizlerden esirgemeyen, en zor anlarımızda bize güç veren annelerimiz yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz yeri geldiğinde öğretmenimiz, yeri geldiğinde işveren, emekçi, yeri geldiğinde ise cephanede canını siper ederek vatanını savunan birer kahraman olmuştur. Bu nedenlerden dolayı anneler, sadece ailenin değil, milletimizin de en önemli parçası olmuştur. 

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, zorluklara boyun eğmeyen annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Annelerimize ne kadar hizmet etsek yine de hakkını asla ödeyemeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz ve vatanı için canını feda eden  aziz şehitlerimizin anneleri  olmak üzere bizi dünyaya getiren, ilk adımımızı attıran, hayata hazırlayan, kahrımızı çeken, bizi bizden daha fazla düşünen en değerli varlıklarımız olan annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu