Jandarmadan Trafik Haftası Etkinlikleri

MHA-Mersin’de Jandarma ekipleri Trafik Haftası dolayısıyla bir takım etkinlikler düzenledi.
Mersin il genelinde bulunan ilköğretim okullarında “Yolların Dili Projesi” kapsamında ilk dersin ilk (5) dakikasında öğrencilere Jandarma personeli tarafından trafik eğitimi verildi.
Trafik Jandarması personeli, daha önce trafik kazasında hayatını kaybeden bir ailenin evine ziyarette bulunarak, baş sağlığı dileklerini iletti.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, alışveriş merkezinde ve Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde stant açtı. “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar ve öğrenciler trafik kuralları ve güvenliği konusunda bilgilendirildi. Emniyet kemerinin trafikteki önemine dikkat çekmek ve emniyet kemerinin önemini uygulamalı göstermek için “Trafik Araç Simülasyonu” programı düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara çeşitli hediyeler verildi.
Etkinliğe katılan vatandaşlar ve öğrenciler jandarma ve polis ekiplerine teşekkür ederek yapılan çalışmaların faydalı olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu