Jandarma’dan Fuhuş Operasyonunda Yakalanan 6 kişiden  4’ü Tutuklandı

MHA - Mersin’in Anamur İlçesi’nde fuhuş operasyonu düzenleyen Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, fuhuş ve insan ticareti operasyonunda 6 şüpheliyi yakaladı.

MHA – Mersin’in Anamur İlçesi’nde fuhuş operasyonu düzenleyen Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, fuhuş ve insan ticareti operasyonunda 6 şüpheliyi yakaladı.

Anamur ilçesinde fuhuş için aracılık ve yer temin eden, böylelikle organize olarak insan ticareti suçunu işleyen şüphelileri tespit eden Jandarma ekipleri, şüpheli şahısları titizlikle takibe aldı.  Yapılan detaylı takip ve araştırmalar sonucunda elde edilen deliller doğrultusunda, Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon düzenleyen ekipler, 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon sonucunda suça konu 6 mağdur kadın ise Jandarma tarafından kurtarıldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada ise 12 adet cep telefonu, 3 adet pasaport ile suçtan elde edilen 26.000 TL, 250 Euro ve 100 Dolar’a el kondu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen 6 şüpheliden 4’ü tutuklanırken, 2 şüpheli şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu