İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Türe Aday Adaylığını Anamur İlçe Teşkilatında Açıkladı

Muhabir Haber Ajansı(MHA)- Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun İYİ Parti’den istifa etmesinin ardından tüzük gereği Genel İdare Kurulu Üyeliği asil hale gelen Anamur önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Türe, bugün 16:30’da ilçe teşkilatında partilileri ile bir araya gelerek İYİ Parti Mersin Milletvekilliği için A.Adaylığını açıkladı.  Türe’yi İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri açıkladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından söz alan İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu; “28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Mehmet Türe bey’in basın açıklamasına hoş geldiniz. Buradan Sayın Mehmet Türe Başkanımıza, çıkmış olduğu bu kutlu yolda, başarılar diliyorum. Bahtınız ve yolunuz açık olsun Sayın başkan.” Dedi.  
Siyasi Partilerin seçimlerde bir biri ile yarışırken, ‘Ben bu ülkeyi senden daha iyi yönetirim.’ Diye yola çıkarlar. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dediği gibi sizlere başvururlar siyasi partiler. Biz 14 Mayısta Meclise en fazla milletvekili sayısı göndermek zorundayız. 15 Mayıs 2023’te vereceğiniz oyla,  seçeceğimiz partiyle bu ülkenin kader çizgisini belirleyeceğiz. Ya bu ülke uçurumdan yuvarlanacak, ya da çekip kurtaracağız bu ülkeyi. Bunu kim kurtaracak,İyi Parti yapacak, Genel Başkanımız Meral Akşrener ve ekibi yapacak inşallah.” Dedi. 
Konuşmasında her bir aday adayının büyük bir kıymete sahip olduğunu kaydeden İYİ Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Mehmet Türe, Mersin için 49 Milletvekili Aday Adayı çıktığını söyledi ve üyelerden kendisinin 31. Sırada olduğunu belirterek destek istedi. Türe, bu ülkenin ortak akılla yönetilmesin gerektiğini belirterek Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi gerektiğini ve İYİ Parti’nin de mecliste en çok sandalye ile temsil edilmesi gerektiğini söyledi. 
Parti de yoğun bir ilgi ile karşılanan İYİ Parti Mersin Milletvekili  Aday Adayı Mehmet Türe, konuşmasının sonunda partilillerin tebriklerini kabul etti.   

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu