İYİ Parti de Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun Yerine Türe Getirildi

Mithat ÜNAL-(MHA)-CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itirazıyla gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifa edeceğini açıklamıştı. İYİ Parti’den Milletvekili ve Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yavuz Ağıralioğlu, Partisi’nin Genel Başkanı  Meral Akşener ile görüşerek istifasını sundu.  
Yavuz Ağıralioğlu’ndan boşalan Genel İdare Kurulu Üyeliğine, parti tüzüğü gereği, önceki dönem Anamur Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Mehmet Türe’nin getirileceği öğrenildi. 
Türe’nin bu makama getirilecek olması bile Anamur başta olmak üzere bölgede ciddi olumlu yankı buldu.  Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan Mehmet Türe’nin yakın çevresinden alınan bilgilere göre; “Partimin her zaman bir neferiyim. 
Ne görev verirse yerine getirmeye hazırım. Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve partimin idare kuruluna teşekkür ederim.” Dediği öğrenildi. 
Yarın saat 16:30 da Partisinin Anamur İlçe Teşkilatı’nda bir basın açıklaması yapacak olan Mehmet Türe’nin Konu hakkındaki düşünceleri ise Anamur kamuoyunda merak ediliyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu