Hayatın PUK Kodu ve Hayatın PUK (II) Kodu

 

 

MHA-Hayatın PUK Kodu ve Hayatın PUK (II) Kodu kitaplarının yazarı Nurettin Özdoğan, 2023 yılının numerolojik analizini yaparak ay ay dünyada beklenen olayları MAG Okurları için işaret ediyor.

“2023 yılı benim okumalarım ve öngörülerimde; yeryüzünde ve gökyüzünde enerjisel frekansların, negatif enerjilerin ve oluşturulan enerjilerin yoğun olarak hissedileceği bir yıl olacak” açıklamasında bulunan Nurettin Özdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin kuruluş tarihine göre benim okumalarım da 15 Ocak’tan itibaren döngü değiştirip yeni bir döngüye geçiş yapmıştır. Döngü değişimleri her zaman sıkıntılı ve zor süreçlere sebebiyet vermiştir. Bu sürecin sonucu; ülkemiz açısından mutluluk ve huzur dolu bir zaman dilimi olacaktır. Ülke olarak yaşadığımız felaketin, kadersel döngü değişiminden kaynaklandığı yüksek bir olasılıktır. Numerolojik bilgilerime dayanarak; dünyamıza ait 2023 yılı ay okumalarımın öngörüsü aşağıdaki gibidir. (Geleceği sadece Allah bilir. Yazdıklarım, numerolojik okuduklarıma dayalı öngörülerimden ibarettir.)”

Bu yıl içerinde en ürperdiği ayın Nisan ayı olduğunu aktaran Özdoğan “Bu yılın en çok ürperdiğim aylarından biri. Sırlarla ve gizemlerle dolu. Benim okumalarım Çin, Ukrayna, Fransa, Kore, dünya genelinde ekonomi alanında daralma; toprak kaymaları, seller, hortumlar, yıldırımlar ve tsunami tehlikesi…”

Mart 2023 sayısı ile 205. sayısına ulaşan MAG Dergi dopdolu içeriği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü özel röportajları ile www.magdergi.com.tr, Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, TürkTelekom E-Dergi, Magzter, Dijitalbasın, İssuu, dMags ve https://www.magdergi.com online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilir, Trendyol ve N11.com siteleri üzerinden de MAG Mart sayısına ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu