Günler Sonra Bile Tazeliği Koruyan Bambum Zone Saklama Kabı

MHA-Gündelik hayatı kolaylaştıran gereçlerden biri olan Bambum Zone Saklama Kabı, camın ve bambunun sağlıklı yapısı sayesinde gönül rahatlığı ile kullanılan ürünler arasında yerini alıyor. Mutfakta düzeni ve şıklığı sağlayan Bambum Zone Saklama Kabı, 4 farklı boy seçeneği ile az veya çok ürünleri muhafaza ediyor. Sağlıklı ve anti-bakteriyel yapısı ile küflenmelere karşı ürünleri koruyan Bambum Zone Saklama Kabı, yiyeceklerinizi günler sonra bile taze tutuyor. 

Yüzde yüz yerli üretim ve sağlıklı mutfak gereçleriyle ön plana çıkan Bambum, mutfakta düzeni sağlayan Zone Saklama Kabını kullanıcılarının beğenisine sundu.

Camın sağlıklı yapısını vakumlu bambu kapaklar ile hava almadan koruyan Bambum Zone Saklama Kabı, mutfağınıza estetik ve şık bir görünüm kazandırıyor. Anti-bakteriyel yapısı sayesinde küflenmeye engel olan Bambum Zone Saklama Kabı, yiyeceklerinizi en taze ve sağlıklı şekilde saklamanızı sağlıyor. 4 farklı boy seçeneği ile her ihtiyacınızı karşılayan Bambum Zone Saklama Kabı, mutfaktaki düzende söz sahibi oluyor.

Konuyla ilgili bültenimizi görselleriyle iletiyoruz.

Değerlendirmeniz ricasıyla,

Saygılarımızla

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu