Fantazzıe11’de Nesine.Com’la Derbi Heyecanı!

 

MHA-Nesine.com, fantezi spor oyun markası Fantazzie’nin global oyunu Fantazzie11 ile önemli bir iş birliğine imza attı. Fantazzie11 ile tüm dünyadaki fantezi futbol oyuncularına ulaşan Nesine.com, her gün 30 kişiye 1.000 TL ödül dağıtıyor.

 

Şans oyunlarının lider sitesi Nesine.com, yüz binlerce kullanıcıya ulaşan fantezi spor oyun markası Fantazzie’nin global oyunu Fantazzie11 ile iş birliği yaptı. Fantazzie11 kullanıcıları her gün “Nesine.com Günün Maçı” olarak seçilen maçlarda takımlarını kuruyor ve her gün ilk 30’a giren kullanıcılara Nesine.com tarafından toplam 1.000 TL ödül dağıtılıyor.

Kullanıcıların her müsabaka için ayrı şekilde yarışabildiği ve belirli bir süre zarfı ile sınırlandırılmadığı Fantazzie11, müsabakaların bulunduğu her gün oynanabiliyor. Her müsabakada 2 takım oyuncuları arasından 11 kişilik kadro oluşturulan oyunda, bir takımdan en fazla 7 oyuncu seçilebiliyor. Seçilen oyunculardan daha fazla puan kazanmak için çeşitli boosterlar, kaptanlık veya yardımcı kaptanlık kullanılabiliyor ve kullanıcılar kendi aralarında sıralamaya tabi oluyor.   

Fantazzie11’de heyecan Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle devam ediyor

Nesine.com Günün Maçı Fantazzie11’de heyecan, Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisiyle devam edecek. Derbi heyecanıyla tek maça kadro kurabilen fantezi futbol oyuncuları, Nesine.com’dan her gün ödül kazanma şansı yakalayabiliyor. 

Fantazzie11 oyunu, App Store ve Google Play Store’dan indirebiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu