Erkunt, Konya Tarım Fuarı İçin Gün Sayıyor…

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt Traktör, TÜYAP’ın düzenlediği ve bu yıl, 5 – 9 Mart tarihleri arasında 20’ncisi gerçekleşecek Konya Tarım Fuarı’nda yeni ürünlerini çiftçilerin beğenisine sunmak için gün sayıyor.

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt Traktör, TÜYAP’ın düzenlediği ve bu yıl, 5 – 9 Mart tarihleri arasında 20’ncisi gerçekleşecek Konya Tarım Fuarı’nda yeni ürünlerini çiftçilerin beğenisine sunmak için gün sayıyor.

Sektördeki tüm gelişmeleri daha yakından görme ve son teknoloji tarım ürünlerini inceleme fırsatı sunan Konya Tarım Fuarı, gerek ülkemiz gerekse de uluslararası pek çok ülkeden binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yerli ve yabancı tüm ziyaretçileri beklediklerini belirten Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, “Erkunt Traktör’ün AR-GE stratejisinde, ‘inovasyon’ dendiğinde hem yurt içinde hem de yurt dışında ilk akla gelen firmalardan biri olma çabası yatıyor. Bu amaca ulaşabilmek için ihtiyaç duyulan yenilikçi düşünce ortamını, ülkemizin genç mühendislerine sunabiliyoruz’ diye konuştu.

AMACIMIZ  ÇİFTÇİNİN GÜCÜ VE KIYMETLİSİ OLMAK

“Çiftçinin gücü olmayı hedefleyen bir markaysanız, odaklanmanız gereken şey, çiftçinin günlük yaşantısıdır” diyen Tolga Saylan, “Çiftçi toprağı nasıl işler, işlerken ne gibi zorluklarla karşılaşır, neye ihtiyacı vardır, bir traktörden ne bekler gibi soruları defalarca kendinize sormanız gerekir. Onun zorluklarına ve ihtiyacına göre bulduğunuz çözümlerle ‘Çiftçinin Gücü ve Kıymetlisi’ olursunuz.  Konya Fuarı’nda çiftçilerimizle buluşturduğumuz yeniliklerimiz hep bu doğrultuda yapılan çalışmaların birer ürünüdür. Motor emisyon oranlarından tutun da, sürücünün kullanım esnasındaki konforuna kadar bir çiftçi gibi düşünüp süreçleri deneyimliyoruz. 21 yıldır yerli bir marka olduğumuzu, milli değerlerimize nasıl sahip çıktığımızı ve hayatlarını kolaylaştırmak için sektörde verdiğimiz mücadeleyi artık çiftçilerimiz de çok iyi biliyor” diye konuştu.

ÇEVRECİ VE DOĞAYA SAYGILI ÜRÜNLER

Erkunt olarak çevreyi ve doğal kaynakları korumayı da kendilerine görev edindiklerini vurgulayan Tolga Saylan şunları söyledi: “Rekabet koşulları giderek zorlaşan sektörümüzde, yaşadığımız ortamın sağlıklı bir şekilde gelecek nesillere aktarılmasını önemseyerek, yeni ürünler tasarlarken çevreye duyarlı teknolojiler kullanmaya çalışıyoruz. Yıllar önce traktörlerimizde kullandığımız CRD teknolojisi, bu konuya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bugün aynı bakış açısıyla Erkunt’un küresel çapta kabul görmüş yeni nesil EURO 5 emisyonlu motorlarıyla üretilen traktörlerimizi Konya’da sergileyeceğiz. Bunun yanı sıra; çiftçilerimize bir sürprizimiz daha var. Yerli tasarım traktörlerde ilk kez uygulanan BOOST modu özelliğini, eCAPRA motorlu ürünlerimize ekledik”

Saylan, “Çiftçilerimiz tarlada çalışırken ihtiyaç halinde traktörlerinin beygir gücünü 10 HP daha arttırma olanağına sahip olacaklar.  Bir diğer deyişle, bayiden aldığınız 105 beygir gücüne sahip bir traktör, ihtiyaç halinde tarlada 115 HP’lik bir traktöre dönüşecek. Bu özellik 3 silindirli motorlarda 5 HP, 4 silindirli motorlar da ise 10 HP olarak değişiklik gösterecek. Atık miktarını en aza indirerek insana ve doğaya zarar vermeyen yeni ürünlerimiz tüm toprak tiplerinde hem daha verimli çalışacak; hem de yakıt tüketiminde daha çok tasarruf imkânı sağlayarak çiftçilerimizin en iyi çalışma arkadaşı olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

ÇİFTÇİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Erkunt Traktör CEO’su Tolga Saylan, son olarak şu bilgileri verdi: “Fuarda yeni ürünlerimizin dışında, bölgede en çok ihtiyaç duyulan ve tercih edilen tarım makinelerimizi de sergileyeceğiz. 2021 yılında Erkunt çatısı altına giren Hisarlar Tarım Makineleri, 1984 yılından bugüne çiftçilerin yıllardır beğenisini kazanmış, Türkiye’nin en köklü markalarından biridir. Dolayısıyla ülkemiz tarımına katkı sağlamak amacıyla çiftçilerimize sunduğumuz hizmet alanını her geçen gün daha da geliştirmeye çalışıyoruz. Bu toprakların sahip olduğu değerlerin, mevcut potansiyelinin ve gücümüzün farkında olarak sizlerle bir araya gelmekten büyük heyecan duyuyoruz ve hepinizi Türk mühendislerin tasarladığı yerli ürünlerimizi yakından incelemek için 6’ncı salondaki standımıza davet ediyoruz”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu