Eker, bayram keyfini sütlü tatlılarıyla taçlandırıyor

MHA-Türkiye’nin öncü süt ürünleri markası Eker, 45 yılı aşkın bir süredir; sağlıklı, güvenli, lezzetli süt ve süt ürünleri üretiyor. Eker, her damak zevkine hitap eden tatlı çeşitleriyle Ramazan Bayramı’na lezzet katıyor.

Toplumumuzu ortak değerler etrafında bir araya getiren bayramlar, geleneksel sofra ritüelleriyle de kültürümüze zenginlik katıyor. Her yıl heyecanla beklenen bayram dönemlerinin keyfi, tüm aile üyelerinin ve dostların bir araya geldiği bayram yemekleriyle ikiye katlanıyor. 

Eker, bayram sofralarına ve bayram sohbetlerinde içilen çayların yanına sütlü tatlı serisiyle misafir oluyor. Eker’in geleneksel sütlü tatlı ürün grubunda; Tavukgöğsü, Kazandibi, Sakızlı Muhallebi, Keşkül, Sütlaç, Supangle, Profiterol gibi her damak zevkine hitap eden seçenekler yer alıyor. 

Muhteşem kıvamıyla Eker Sütlaç 

Türk mutfağının bilinen ilk tatlılarından olan sütlaç, eşsiz kıvamı ve lezzetiyle ön plana çıkıyor. 15. yüzyılda “sütlü aş” adıyla bilinen bu tatlı, günümüze kadar gelerek popülerliğini koruyor. Eker tatlı ailesinin en sevilen ürünleri arasına giren sütlaç; pirinç, süt, pirinç unu ve şeker olmak üzere sadece 4 malzemeden oluşan temiz içeriğiyle tıpkı anne eli değmiş gibi özenle hazırlanarak raflarda yerini alıyor. 

Eker, aile boyu ambalajlarla tatlı keyfini büyütmek ve aile bireyleriyle paylaşmak isteyenlere 500g. boyutunda sütlaç seçeneğini de sunuyor. Eker Sütlaç, tıpkı evde hazırlanan sütlaç gibi fırına atılabiliyor. Dileyen ambalajındaki haliyle, dileyen porsiyonlara ayırıp fırınlayarak fırında sütlaç keyfi yapabiliyor. 

Çikolatanın en lezzetli hali…

Eker, sütlü tatlı keyfini gerçek çikolata ile taçlandırdığı Gurme Serisi’nde çikolata severlere

üst düzey lezzet deneyimi sunuyor. Sütlü, bitter ve karamelize beyaz çikolata seçeneklerinin Antep fıstığı, portakal, badem ve fındık parçaları ile harmanlandığı Gurme Serisi, çikolatanın en lezzetli halini tüketicilerle buluşturuyor.

Glukoz – fruktoz şurubu içermiyor

Hijyenik koşullarda, el değmeden üretilen Eker’in sütlü tatlıları, geleneksel lezzetlerine sadık kalınarak hazırlanıyor. İçeriğindeki süt ve besin değeri ile gönül rahatlığıyla tercih edebilecek tatlılar, glukoz – fruktoz şurubu kullanılmadan sofra şekeriyle üretiliyor.

Tüketiciler Eker’in tüm ürünlerini büyük marketlerden alabildiği gibi markanın e-ticaret sitesi market.eker.com adresinden de online alışverişe özel ayrıcalıklarla edinebiliyor.   

Eker Süt Ürünleri, bayramın sağlık, bereket ve iyilikler getirmesini diliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu