Eğitimciler Birliği Futbol Turnuvasına Yoğun İlgi

Mithat ÜNAL-(MHA)Eğitimciler Birliği’nin düzenlediği Futbol Turnuvası oldukça çekişmeli geçiyor. Anamur Eğitimciler birliği sendikası olarak 13 Mayıs 2023 Tarihinde başlayan turnuvaya 18 takım katıldı.  Etkinliği gerçekleştiren Sendika temsilcileri çok yüksek bir katılım ve seyirci coşkusu ile karşılaşıldı. 
Sendika başkanı Halit Siner turnuvanın amacının, sendika üyelerinin ve Anamur da ki sporseverlerin sosyal ve sportif etkinlik yaparak  öğretmen, öğrenci, esnaf ve çiftçilerimizi kaynaştırmak olduğunu söyledi. Organizasyon için saha konusunda yardımını esirgemeyen İlçe Spor Müdürü Doğan Kuz’a,  teşekkür eden Eğitim bir Sen Anamur İlçe Başkanı Siner, bu etkinlikleri devam edeceğini ve son baharda eğitim öğretimin başlangıç döneminde de bu şekilde veleybol turnuvası gerçekleştireceklerini söyledi.  
Sendika temsilcileri de turnuvaya gösterilen ilgi karşısında  “Biz bile bu kadarını beklemiyorduk.” Diyerek hayretlerini dile getirdiler. Yaklaşık bir ay dürecek olan Futbol Turnuvasının kupa töreninin 2022-2023 Eğitim öğretim sezonu sonrasında yapılacağı belirtildi. Tüm oyuncular ve spor sevenlerin turnuvayı https://anamurarena.com/spor/ internet adresinden takip edebilecekleri de kaydedildi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu