"Dardanel, I Love Fish restoran zincirini Akasya ile büyütüyor"

MHA-Türkiye’nin balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel’in sağlıklı fast food restoranı I Love Fish, büyümeye devam ediyor. I Love Fish, balık ve deniz ürünlerinden oluşan lezzetli menüsüyle Anadolu yakasının en seçkin adreslerinden biri olan Akasya’da açıldı. 

Balık ve deniz ürünlerini ekonomik ve hızlı şekilde geniş kitlelere ulaştırmak üzere I Love Fish konseptini hayata geçiren Dardanel’in restoran zinciri I Love Fish’in dördüncü şubesi Akasya’da açıldı. Türkiye’de balığın daha çok tüketilmesi ve sağlıklı beslenme alışkanlığının yerleşmesinde öncü olan Dardanel, ürünlerindeki kalitesi ve güvencesini I Love Fish ile de devam ettirerek tüketicilere sağlıklı bir fast food alternatifi sunuyor. 

I Love Fish; midye tavalı, ızgara levrekli ve mezgit schnitzel’li Balık Ekmek çeşitlerinin yanı sıra, Balık Burger çeşitleri, Fish&Chips, Karides Royal, Ton-tuni, Balık Kokoreç gibi efsane lezzetler ile Boom Roll, Şişte Midye Tava, Midye Dolma ve Dinamit Karides gibi atıştırmalıklarla tüketicilere lezzetli ve ekonomik bir fast food balık ve deniz ürünleri deneyimi yaşatıyor.

Ulaşım kolaylığı ve marka çeşitliliği ile İstanbulluların uğrak yeri olan Acıbadem’deki alışveriş merkezi, 45 kişi oturma kapasiteli I Love Fish’e 156 metrekarelik bir alanda ev sahipliği yapıyor. Akasya ile birlikte İstanbul Beşiktaş, Altunizade Capitol AVM ve Çanakkale’de Saat Kulesi Meydanı’nda bulunan I Love Fish, çok yakında Cevahir AVM’deki yerini alacak. Dardanel, Türkiye’nin her yerinde I Love Fish franchise’ı açmak isteyen yatırımcılara; marka gücü, uzman eğitmenleri ve güçlü dağıtım ağıyla destek veriyor. Franchise talepleri, www.ilovefish.com.tr adresi üzerinden yapılabiliyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu