Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersin Adaylarını Böyle Tanıttı

MHA - Türkiye genelinde Cumhur İttifakının adaylarını tanıtma programını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersinde de İttifak adaylarını tek tek sahneye alarak tanıttı.

MHA – Türkiye genelinde Cumhur İttifakının adaylarını tanıtma programını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersinde de İttifak adaylarını tek tek sahneye alarak tanıttı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile birlikte Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ve diğer ilçe adaylarını tek tek sahneye çağıran Erdoğan, 31 Martın Mersin için hizmetin başladığı bir dönüm noktası olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mersin’de düzenlenen açık hava toplantısına Ak Parti İl ve Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe Teşkilatları, Kadın Kolları ve meclis üyesi adayları ile hazır bulundu. Açık hava toplantısına Mersinlilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeği geçen teşkilat yöneticileri ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Ak Parti döneminde Türkiye’nin büyük hizmetlere vakıf olduğunu ve Cumhuriyetin tüm dönemlerinden çok daha fazla hizmetin kendileri döneminde geldiğini kaydeden  Erdoğan, Mersinlilerden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve tüm ilçe belediye başkan adaylarını yalnız bırakmamalarını istedi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya Programda emeği geçen Cumhur İttifakı teşkilatlarımıza, bizlerle birlikte alanı doldurup taşıran hemşerilerimize sonsuz teşekkür ettiler. Cumhurbaşkanının Açıkhava programına, Anamur ve Bozyazı’dan 300’ü büyük otobüs olmak üzere yaklaşık bin araçlık bir konvoy katıldı.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu