CHP’nin Mersin’deki neferi; SEDAT ŞAHİN

 

 

Fenerbahçe ve A Milli Futbol takımımızın unutulmaz futbolcularından Selçuk Şahin ile Mersin İdman Yurdu’na uzun yıllar hizmet etmiş ve takım kaptanlığı yapmış Sertaç Şahin’in ağabeyi olan Sedat Şahin, adaylık başvurusunun ardından çalışmalara hız verdi.

Eski bir eğitimci ve başarılı bir iş insanı olarak Mersin’in her yerini karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya gelen Şahin, vatan, millet ve memleket sevdasının verdiği cesaret ile siyasete atıldığını vurgulayarak; “Eğitim ve ticaret hayatımdan edindiğim tecrübe ve kazanımları, memleketimiz ve milletimizin içinde bulunduğu ekonomik darboğaz ve sıkıntılı süreçlerden kurtulması için harcayacağım. Bu sorumlulukla, değerlerimizi daha ileri taşımak için bağımsızlık ve Cumhuriyetimizin kurucu unsuru olan Cumhuriyet Halk Partisi’nden Mersin Milletvekili Aday Adayı oldum. Ülkem adına geçmişine ve geleceğine güvendiğim Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir partide siyasete başlamış olmaktan onur duyuyorum. Millet İttifakı adayı ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını birlikte inşa edeceğimiz, yeni ve güzel baharların geleceği yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

CHP Silifke, Toroslar ve Mezitli ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Sedat Şahin’e partililer de büyük ilgi gösterirken, genç siyasetçinin milletvekili aday adayı olması ve partinin bir neferi gibi mücadele etmesi her kesimden takdir topluyor.

Son olarak Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı makamında ziyaret ederek haftayı tamamlayan Sedat Şahin, yerel seçimlerde kazanılan başarının 14 Mayıs’ta tekrar edeceğinden biran olsun şüphesinin olmadığını belirterek, sözlerini noktaladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu