Büyükşehir’den Üreticiye ‘Yerli Yerinde’ Destek

Muhabir Haber Ajansı(MHA)-Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin üretimi ve üreticiyi desteklediği projelerinden biri olan Zeytin Fidanı ve Gübre Dağıtım Töreni’ne katıldı.  Çiftçiliğin en kutsal kazanç alanı olduğunu ve çiftçinin kazandığı her kuruşun da helal olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Hala çiftçinin iki yakası bir araya gelmiyorsa, demek ki mevcut hükümete tarım konusunda çiftçilerin kırmızı kart göstermesi lazım” dedi. 

4 yıl önce Mersinlilerin kullandıkları oy ile kendisini Başkan seçtiğini hatırlatan Seçer, bu süre zarfında gece-gündüz çalıştıklarını belirterek “4 yıl boyunca yolda yürürken başınızı öne eğdirmediğimi umut ediyorum. Hepinizin sokakta yürürken başınızın dik gezmesi için gecemizi gündüzümüze kattık” diye konuştu. Geride kalan 4 yılı bu mantık ile geçirdiklerini ve kalan 1 yılın da böyle olacağını dile getiren Başkan Seçer, “Ne dediysek yapacağız. İnsanların derdine dert katmaya gelmedik. Derdine ortak olmaya, çözüm olmaya geldik” dedi.  

Türkiye’nin seçim kaygısı olmayan, cebini, geleceğini, makamını düşünmeyen yöneticilere ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “Ben halkımla yaşıyorum, onları, onların acısını, nefesini hissediyorum. Benden kimse kötü adam çıkartamaz. Herkes dönüp aynaya bakacak. Biz sizler için, ülkemiz için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu