Bir nemlendiriciden çok daha fazlası!

MHA-Dünya çapında her 15 saniyede bir satılan #1 numaralı nemlendiricimiz ve makyaj bazımız Vitamin Enriched Face Base*, cildinizin daha parlak, canlı ve sağlıklı görünmesini sağlamak, kusursuz ve dikkat çeken makyajınızın kalitesini arttırmak için tasarlandı.  

Vitamin Enriched Face Base, 8 etkili multivitamin formülü ile besler, sıkılaştırır, makyaja hazırlar, gençleştirir, nemlendirir, yeniler, bakım verir ve makyajı tutar. Tek bir uygulamada cildin daha hoş bir görünüme kavuşmasını sağlayan Vitamin Enriched Fase Base nemlendirici etkili makyaj bazı favori görünümünüz için vazgeçilmeziniz olacak. Greyfurt & Geranyum Yağı içermesi ciltte hafif ve canlandırıcı bir koku bırakır. B, C ve E besleyici maddeleri içeren Multivitamin formülü ile cilde beslenmiş ve yenilenmiş görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Hyaluronik Asit, Skualen ve Shea Yağından oluşan karışım sağlıklı, parlak ve makyaja hazır bir cilt sağlar.

Mevsim fark etmeksizin kusursuz cilt ve makyaja giden yolda nemli, dolgun ve canlı bir cilt sağlayan, zengin ama bir o kadar hafif olan bu nemlendirici, hızla emilen dokusu ile cildi beslerken aynı zamanda cildinizi makyaja en iyi şekilde hazırlar. Gün boyu makyajı tutararak kusursuz bir görünüm sunar.

 

MAKYAJ İÇİN FAYDALARI **

  • %95 makyajın pürüzsüz ve eşit bir şekilde uygulanmasına yardımcı olduğunu, 
  • %95 kusursuz makyaj uygulaması için cildi kavradığını, 
  • %91 fondöten görünümünü iyileştirdiğini belirtiyor.

CİLT İÇİN İYİ FAYDALARI **

  • %96 ciltte beslenmiş ve bakımlı bir his bıraktığını,
  • %96 gün boyunca ciltte nemli bir his bıraktığını,
  • %95 ciltte sağlıklı ve neme doymuş bir his bıraktığını söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu