Bayramda Türk Mutfağının Vazgeçilmez Tatlılarından Şekerlemeye Kadar Her Şey Metro Türkiye’de

MHA-Bayramda Türk Mutfağının Vazgeçilmez Tatlılarından Şekerlemeye Kadar Her Şey Metro Türkiye’de.Birleştirici gücü her zamankinden daha özel olan bu bayramda Metro Türkiye, ‘’Bu Ramazan, bereketini paylaşmanın tam zamanı!’’ diyerek Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından şekerlemelere, çikolata çeşitlerinden lokum ve drajelere kadar yüzlerde bayram ikramlıklarını raflarında sunuyor.

Her zamankinden özel olan bu Ramazan Bayramı’nda paylaşmak daha da anlamlı hale geliyor. İçimizde bir burukluk olsa da bayramların birleştirici gücü ve dayanışma, iyileşmemize de yardımcı olacak. ‘’Bu Ramazan, bereketini paylaşmanın tam zamanı!’’ diyen Metro Türkiye, “Şeker Bayramı” olarak da bilinen Ramazan Bayramı’na özel geleneksel tatlıları, çikolata, şeker ve lokum çeşitlerini raflarında sunuyor.

Dakikalar içerisinde hazırlayabileceğiniz geleneksel tatlılar!

Türk mutfağını ve geleneksel lezzetleri tam 33 yıldır korumak ve geleceğe aktarmak amacıyla çalışan Metro Türkiye, raflarına taşıdığı binlerce çeşit ürünle bu yıl da Ramazan Bayramı’nda müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını uçtan uca karşılıyor. Kemalpaşa tatlısından fincan kadayıfa, revaniden peynir tatlısı çeşitlerine, kuru baklavadan künefe, şekerpare, kalburabastı ve Coğrafi İşaretli Antep katmerine kadar onlarca geleneksel tatlıyı Metro Chef markası ile raflarına getiriyor.  

Çikolatadan şekerlemeye, lokumdan drajeye aradığınız her şey Metro Türkiye’de

Metro Türkiye bu Ramazan Bayramı’nda geleneksel tatlılara ek olarak şeker, lokum ve çikolata kategorilerinde onlarca farklı şekerleme ile tüketicilerine en kaliteli, güvenilir ve leziz ürünleri de sunuyor. Bayramların olmazsa olmazı şekerlemeleri ister pakette ister dökme olarak bulabileceğiniz Metro Türkiye mağazalarında meyveliden kahveliye her çeşit şekere ulaşabilirsiniz.

İkramlık çikolatalardan poşet çikolatalara, trüf çikolatalardan hediye olarak götürebileceğiniz mini çikolatalara kadar çikolatanın akla gelebilecek her çeşidini müşterilerine sunan Metro Türkiye’nin lokum ve draje alternatifleri de oldukça zengin. İster çikolata kaplısını tercih edin ister meyvelisini ya da çifte kavrulmuşunu, dilediğiniz tüm lokum çeşitlerini Metro Türkiye mağazalarında kolayca bulabilirsiniz.

Tercihiniz ne olursa olsun, aradığınız her çeşit ürüne, Metro Türkiye’nin 13 Nisan – 5 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak şekerleme kataloğundan da ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu