Başkanlar Partililerle Buluştu: Anamur’a Yeni Projeler Yolda

Mithat ÜNAL(MHA) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve Mersin CHP İl Başkanı Koral Ömür, Anamur CHP İlçe Binasında partililerle buluştu. Parti binasında büyük bir coşkuyla karşılanan başkanlar, Anamur CHP İlçe Başkanı Arif Çakıcı, parti yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Mithat ÜNAL(MHA) – Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve Mersin CHP İl Başkanı Koral Ömür, Anamur CHP İlçe Binasında partililerle buluştu. Parti binasında büyük bir coşkuyla karşılanan başkanlar, Anamur CHP İlçe Başkanı Arif Çakıcı, parti yönetimi, meclis üyeleri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Mersin CHP İl Başkanı Koral Ömür’ün açılış konuşmasıyla başlayan ziyarette, seçimin açık ara farkla kazanılmasına vurgu yapıldı. Ömür, “Bütün ülkede, Mersin’imizde, Anamur’umuzda açık ara farkla seçimi kazandık. Bu süreçte emeği geçen bütün partililerimize teşekkür ederim. Bundan sonra da bu çalışma disiplininde ilerleyip başarımızı iktidara götüreceğiz” dedi.
Ardından söz alan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, partisinin 5 yıllık hizmet dönemindeki başarılarına dikkat çekerek, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in de destekleriyle hiç durmadan, yorulmadan çalıştık, hizmet ettik. Bu başarıya ulaşmamızı sağlayan değerli hemşerilerime, partililere, CHP İlçe Yönetimine, İlçe Başkanımız Arif Çakıcı’ya ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Seçim zaferinin ardından projelerle dolu bir sürece girildiğini belirten Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, “Anamur Belediye Başkanımız Durmuş Deniz ile birlikte Anamur’un çehresini değiştirecek birçok projeye imza atacağız. Başkanlarımız daha mazbatalarını almadan Büyükşehir’de Anamur başta olmak üzere yeni kazanılan ilçelerimiz için bir komisyon oluşturduk. Bu komisyon size daima destek verecek. Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz el ele vererek en kısa zamanda projelerini hayata geçirecek. Anamur ilçemizi Durmuş Başkanımla birlikte daha modern, yaşanabilir bir ilçe haline getireceğimizden eminim” şeklinde konuştu.  Ziyaret, partililerle fotoğraf çekimi ve sohbetlerle sona erdi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu