Bad Bear, Dünya Markası Olma Yolunda

Sıradanlığı sokağın ruhuyla silip atan Bad Bear, Türkiye’nin farklı bölgelerinde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Dinamik renkleriyle sokak giyimini tanımlayan Bad Bear, yakın zamanda Tuzla Marina’da açacağı yeni mağazası ile büyüme hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Asi, modern ve zamansız tasarımlarıyla Bad Bear, yurt dışında hedeflediği yeni mağazalar ile dünya markası olmayı amaçlıyor, sokak giyim modasının öncüsü olacağının altını bir kez daha çiziyor.

“Bir Türk markası olarak dünya üzerinde kendi izimizi bırakmak istiyoruz.” 

Doğanın özgür ruhunu dışa vuran Bad Bear, Nisan ayında Tuzla Marina’da açacağı yeni mağazasıyla yaz koleksiyonlarını moda severler ile paylaşacak. Yıl bitmeden Türkiye’de üç mağaza daha açacak olan Bad Bear, aynı zamanda uzun vadeli planlarıyla da moda dünyasında yer edinmeyi hedefliyor. Avrupa, Asya ve Amerika’da özgürlüğün rahat tasarımlar ile harmanlandığı bir marka olmak için de gün sayıyor. Hedeflerinin dünyada tanınan bir marka olarak anılmak olduğunu söyleyen Bad Bear Kurucusu Seyhan Selçuk; “Bir Türk markası olarak dünya üzerinde kendi izimizi bırakmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi. İş hayatında kadınların edindiği yer hakkında da konuşan Selçuk; ‘Kendi alanının dışında dünyanın global sorunlarının bir tanesinin kadınların çalışma hayatında yaşadığı zorluklar olduğunu belirtti.

Yenilikçi ve kendine has tasarımlarıyla standartları yıkan Bad Bear; dünyanın her köşesinde kendi tarzını yaratmak isteyenlere hitap etmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu