Ara tatil için eğitici kitaplar Trendyol’da

MHA-Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, ara tatildeki öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitici kitapları müşterileri ile buluşturuyor. Trendyol, bir haftalık ara tatil döneminde 19 milyon öğrencinin eğlenmenin yanında gelişimlerini devam ettirmelerine yönelik en çok satan kitaplardan oluşan kitap önerilerini öğrencilerle paylaşıyor.  

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, ilk ve ortaöğretim kurumlarının ara tatile girmesiyle birlikte aranılan eğitici kitapları müşterileri ile buluşturuyor. Çocuk kitaplarından dünya klasiklerine kadar çok geniş kategorideki kitapları tüketici ile buluşturan Trendyol, her yaş grubuna hitap edecek kitaplara kolayca ulaşma imkanı sunuyor. Ara tatildeki 19 milyon öğrencinin eğlenmenin yanında gelişimlerini devam ettirmelerine yönelik  en çok satan kitaplardan oluşan kitap önerilerini öğrencilerle paylaşıyor.  

 

Farklı yaş gruplarındaki öğrencilere hitap eden seçenekler sunan Trendyol, ilkokul çağındaki 6-10 yaş grubuna yönelik en çok satan 5 kitabı şu şekilde; “Nohut Adam – Anıl Basılı, Küçük Prens – Antoine de Saint-Exupéry, Kitaplardan Korkan Çocuk – Susanna Tamaro, Dedemin Bakkalı – Şermin Yaşar, Saftirik Greg’in Günlüğü 15 Çıkmaza Girdik – Jeff Kinney.”

 

Dünya klasikleri de en çok satanlar arasında

Trendyol’un 10-14 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik en çok satan 5 kitaptan oluşan listesi  şu şekilde sıralandı: “Atlas – Kıtalar, Denizler Ve Kültürler Arası Yolculuk Rehberi – Aleksandra Mizielinska ve Daniel Mizielinski, Olmayan Ülke – Ahmet Ümit, Kral Şakir 10 On Numara Macera – Varol Yaşaroğlu, İçimdeki Melodi – Sharon M. Draper, Mırıldanan Çocuk – Gabriele Clima.”

 

Trendyol’un 14- 18 yaş aralığındaki lise öğrencilerine yönelik en çok satan 5 kitaptan oluşan listesi ise, “Olağanüstü Bir Gece – Stefan Zweig, İçimizdeki Şeytan – Sabahattin Ali, Otomatik Portakal – Anthony Burgess, Delifişek – Jose Mauro de Vasconcelos, Sefiller Kısaltılmış Metin – Victor Hugo” şeklinde sıralandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu