Anamurda Seçim Çalışmalarını Sürdüren Kocamaz Hortumzedeleri Ziyaret Etti

MHA-Anamur’da Seçim Çalışmalarını Sürdüren İYİ Parti Mersin birinci sıra milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz, hortumdan etkilenen Vatandaşları ziyaret etti. Hortumun vurduğu seralar hakkında bilgi aldı. 
İyi Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz Anamur ziyareti sırasında İlçede sabah  saatlerinde yağmurun ardından başlayan fırtına, fırtına ile birlikte ortaya çıkan hortum felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu. Meteorolojinin uyarısının ardından Mersin'in Anamur ilçesinde kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili oldu.
Fırtına ile birlikte ortaya çıkan hortum ilçeye bağlı Sultan Alaaddin, Akarca ve Ören mahallelerinde seraları parçaladı, çatıları uçurdu, bir tırı devirdi bir de hafif ticari aracı ters döndürdü. Dereye düşüp ters dönen aracın sürücüsü ise yaralandı. 
Seçim Çalışmaları Kapsamında Anamur’da bulunan İyi Parti Mersin Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz’da meydana gelen hortum felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek “Ülkenin zorşartlarıyla mücadele eden insanımız maalesef doğal felaketlerle de sınanıyor. Rabbim beterinden korusun” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu