Anamur, Müftülüğün 11 Hafızımız İçin Düzenlediği İcazette Buluştu

Mithat Ünal- (MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı Anamur İlçe Müftülüğü Mus’ab Bin Umeyr Erkek Kur’an Kursu ve Mescid-i Aksa Kız Kur’an Kursundan  hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan 11 öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi  gerçekleştirdi. Anamur, Müftülüğün 11 Hafızımız için düzenlediği icazette buluştu

Mithat Ünal- (MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı Anamur İlçe Müftülüğü Mus’ab Bin Umeyr Erkek Kur’an Kursu ve Mescid-i Aksa Kız Kur’an Kursundan  hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan 11 öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi  gerçekleştirdi.
Anamur Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Hafızlık Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, Alanya İlçe Müftüsü Dr.İhsan İlhan, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, Muhtarlar ve öğrencilerin anne babaları katıldılar. Programın Pazar günü düzenlenmesine rağmen katılımın yüksek olması dikkat çekti. İstiklal Marşımızın okunması ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti’nin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Anamur İlçe Müftüsü Mehmet Fidan,  Hafızlık Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, Alanya Müftüsü Dr.İhsan İlhan ve Kaymakam Bilal Bozdemir, birer konuşma yaparak hem Hafızlarımızı tebrik ettiler, hem de Anamur’da Kur’an-ı Kerim Kurslarının açılması ve yaşatılmasına katkı sağlayan hayır sever vatandaşlara, çocuklarını hafızlık kurslarına gönderen anne babalara ve hafızlık kursunu tercih eden gençlere teşekkür ettiler. Ödülleri ve plaketleri verilen hafız gençlerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, program sonunda katılımcılara etli pilav ve ayran ikram edildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu