Anamur CHP İlçe Örgütü’nden Cumhuriyet Balosu

Mithat Ünal-Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Örgütü, Başkan Durmuş Deniz’in öncülüğünde Ünlüselek Otelde bir Cumhuriyet Balosu Düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin milletvekili Cengiz Gökçel, Gaziantep Eski Milletvekili Ahmet Kızılkaya, CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, CHP Anamur- Bozyazı Kadın ve Gençlik Kolları, Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim-Sen, Eğitim-İş ve çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan baloda İlçe Başkanı Durmuş Deniz, yönetim kurulu üyeleri ile katılımcıları selamladı. Deniz burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyetimizin 99. Yılını kutladı ve “Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamalarına Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında kutlayacağız.” dedi. Deniz’in ardından söz alan CHP Mersin Milletvekili 6’lı masaya dikkat çekti ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümünü 13. Cumhurbaşkanımızla kutlayacağız.” İfadelerine yer verdi. CHP Gaziantep Eski Milletvekili Ahmet Kızılkaya ise, Cumhuriyetin, kişilere özel değil, büyük bir millete ait olduğuna dikkat çekti. Kızılkaya; “Cumhuriyeti biz, Çanakkalede, Dumlupınarda, Antepte, yurdun her yerinde, zümre ve makam, sıfat farkı gözetmeksizin bütün millet olarak göğsümüzle yedi düvele karşı büyük bir kurtuluş mücadelesi ile kurduk. Kürdü Türkmene, Türkmeni Kürt’e, düşman ederek Cumhuriyet korunmaz. Bizim dedelerimiz bu cumhuriyeti omuz omuza birlikte şehit düşerek kurdu. Bırakın insanı, bu topraklarda yaşayan topal karınca bile, atalarımıza minnet borçlu. Onun için nasıl kurduysak o şekilde ilelebet yaşatacağız.” dedi.
Kızılkaya’nın konuşması salonda büyük alkış aldı. Balo, müzik eşliğinde katılımcıların gönüllerince geç saatlere kadar eğlenmesi ile sürdü.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu