Anamur 7/24 Tour’dan  Konfor Ucuzluk ve Kalite

Mithat ÜNAL-Kuruluşunun üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, para kazanmaktan önce hizmet anlayışını hizmet verdiği kurumda yaygınlaştırmaya çalışan Anamur 7/24 Tour ve Nomia Transfer şirketleri, bunda ısrarlı davranıyor. 
Bir yıl önce koyduğu 100 TL’lik Anamur-Gazipaşa Havaalanı transferini aynı fiyattan sürdürmeye devam eden Şirket sahibi Batuhan Temel, yeni turizm sezonuna girerken de fiyat artışına gitmeyeceklerini söyledi. Anamur, Bozyazı, Aydıncık sahilleri  açıklarında Nomia Yat turlarının bu yıl da aralıksız devam edeceğini kaydeden Batuhan Temel, filosuna son model trasfer araçlarını da katacaklarını kaydetti. 
Temel, “Amacımız, bölgemizde bu sektörü, halkın rahat edebileceği ve güvene bileceği bir firma olarak devam edebilmek. Bu güne kadar gerek kadrolarımızda gerekse firma sahibi olarak kendimizde bu hizmetin aşkını görüyoruz. Rekabetteki hedefimiz rakiplerimizle hizmette yarışmaktır. Bu güne kadar, meslek ahlakından tutunda ekonomik ve konfor politikamızdan ödün vermedik. Bundan sonra da vermeyi düşünmüyoruz. Amacımız, sadece bölgemize turizm, seyahat ve kalite konusunda hizmet etmek. Araçlarımız içerisinde menü servislerimizde mevcut olup, bizi tercih eden seyahat dostlarımızın memnuniyeti bizi de memnun etmektedir. Tercih edenlere de fark edip tercihlerini bizden tarafa kullanan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” Dedi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu