Anadolubank’tan 7/24 ticareti destekleyen hizmet

MHA-Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik finansal çözümler sunan Anadolubank, “Açık Bankacılık” hizmetleri arasına kattığı yeni uygulama sayesinde; kurumsal ve ticari nitelikli müşterilerinin farklı bankalardaki hesap bilgilerine tek platform üzerinden ulaşmalarını sağlarken; müşterilerine ödeme ve tahsilatlarını hızlı, güvenli ve kolayca yönetme imkanı sunuyor. Fintek platformları aracılığıyla veya kurumların kendi ERP sistemlerine entegre olarak sunulan bu hizmet, ticaretin 7/24 kesintisiz sürmesine destek oluyor.

Farklı sektörlerdeki iş ortakları ile Açık Bankacılık odaklı iş birliklerini hayata geçiren Anadolubank, BDDK’nın geçen sene açıkladığı Servis Bankacılığı düzenlemesi ile bu yöndeki çalışmalarına daha da yoğunlaşarak, müşterilerine yeni hizmetler sunmaya odaklanıyor. Bu kapsamda, güçlü teknolojik alt yapısı ile farklı bankalardaki hesap hareketlerini tek bir platform üzerinden takip etmek isteyen ve para transferi işlemlerini yine bu platformlar aracılığı ile yönetmek isteyen müşterilerinin hayatını kolaylaştırırken; tahsilat ve ödeme süreçlerini de hızlı, kolay ve güvenilir hale getirip kesintisiz ticarete destek oluyor.

“Hızlı, güvenilir, kolay ve maliyetleri düşüren sistem”

“Amacımız, değişen müşteri beklentilerine hızlı cevap vermek, yenilikçi yaklaşımlar ile müşterilerimizin ticari hayatını kolaylaştırmak” diyen Anadolubank Nakit Yönetimi Bölüm Başkanı Alper Yaylı, yeni hizmetlerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Sektördeki dijital dönüşüme paralel olarak dijital bankacılık alanında yaşanan gelişmeler, ürün çeşitliliğinin artması ve mobil uygulamalara kolay erişimle birlikte bankalar için Fintek iş birlikleri daha fazla önem kazandı. Biz de 30’a yakın Fintek iş birliğimiz ile müşterilerimizin bankacılık işlemlerini daha hızlı, kolay ve güvenilir modellerle sürdürmesini sağlamak için çalışıyoruz. Bilgi akışını uçtan uca dijital ortama taşıyarak müşterilerimize, günümüz teknolojilerinden en üst seviyede faydalanmalarını sağlayacak çözümler sunuyoruz. Fintek iş birliklerimiz çerçevesinde müşterilerimiz, seçtikleri Fintek uygulamalarından birini kullanarak bankamızdaki hesap hareketlerini izleyebiliyor ve yine bu uygulama üzerinden bankamızdaki hesabından farklı bankalardaki hesaplarına para transferi gerçekleştirebiliyorlar. Diğer yandan, Fintek platformlarını tercih etmeyen müşterilerimiz online servisler aracılığı ile bankamızdaki hesap hareketlerini kendi alt yapısına entegre edebiliyor ve kendi ERP’leri üzerinden transfer işlemlerini yapabiliyorlar.’’

Güçlü teknolojik alt yapısı ve uzmanlığı ile bankacılık hizmetlerini müşteri odaklı bakış açısı ile sürdürmeyi amaçlayan Anadolubank, Fintek iş birliklerini desteklemeye, global trendleri de takip ederek yenilikçi uygulamalar sunmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu