"Akkuyu – Gücün Yeri" Belgeseli Prömı̇Yerı̇Nı̇ Yapmaya Hazırlanıyor

MHA-Türkiye Cumhuriyeti, elektrik üretimi için nükleer teknoloji kullanan ülkeler arasına girmeye hazırlanıyor. İlk kez 68 yıl önce kurulan bu hayalin gerçeğe dönüşecek olması, yapımcılara da Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasında çalışan ve bu hayali gerçeğe dönüştüren ekip hakkında bir belgesel hazırlamaları için ilham verdi. 
“Akkuyu – Gücün Yeri” belgeseli, izleyicileri Türkiye’nin ilk nükleer enerji santralinin proje yönetim ekibinin küçük bir bölümüyle tanıştıracak. 
Belgeselde dünyanın en büyük nükleer inşaat sahası CEO’sunun yönetim tarzından nükleer endüstride nasıl kariyer yapılabileceğine ve şimdiden Türkiye-Rusya iş birliğinde gerçekleşen projeler arasında tarihe geçen Akkuyu NGS projesinin özelliklerine kadar pek çok konuya yer veriliyor. Belgesel ayrıca, AKKUYU NÜKLEER A.Ş Genel Müdürü Anastasia Zoteeva’nın yaşam felsefesi, değerleri ve sıra dışı çalışma programının yanı sıra, inşaat işçilerinin yaratıcılığı ve imkansızı başarma becerisi hakkında yapılan ilk röportaj olma özelliği taşıyor.  Filmin prömiyeri AKKUYU NÜKLEER A.Ş’nin resmi Youtube kanalında yapılacak. 
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu