9 Yılda 6 Milyondan Fazla Satılan Ledger Donanım Cüzdanları Hiç Hacklenmedi

MHA-2014 yılında kripto güvenliği henüz emekleme aşamasındayken kurulan kritik dijital varlık güvenliğinde dünya lideri Ledger9 yıl içinde 6 milyondan fazla donanım cüzdanı sattı. Bugüne kadar hiç hacklenmeyen Ledger donanım cüzdanları herkes için dijital varlık güvenliğinin kapsamını genişletmeye devam ediyor. Kripto varlıkların şeffaf ve güvenle yönetilebilmesi için üretilen Ledger’ın Nano S Plus, Nano X ve Stax modelleri finansal özgürlüğü korumaya devam ediyor. 

 

Dünyadaki tüm kripto varlıkların %20’sini güvence altına alan Ledger, kritik dijital varlık güvenliğinde liderliğini korumaya devam ediyor. 9 yılda 6 milyondan fazla satılan Ledger donanım cüzdanları bugüne kadar hiç hacklenmedi. Uçtan uca şifrelenen bluetooth bağlantısı, PIN kodu korumalı iki faktörlü kimlik doğrulama ve 24 kelimelik kurtarma şifresi gibi üst düzey güvenlik özelliklerine sahip Ledger donanım cüzdanlarına yönelik bugüne kadar kaydedilmiş başarılı bir saldırı bulunmuyor. Kötü niyetli birinin Ledger donanım cüzdanına erişmesi durumunda bile yatırım fonlarına ulaşması oldukça zor görünüyor.

 

Tavizsiz Güvenlik Sunan İşletim Sistemi

 

Kritik dijital varlık güvenliğinde dünya lideri olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Ledger’ın Uluslararası Geliştirme, Ödeme ve Transfer İşlemlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-François Rochet, “Kuruluşumuzdan bu yana, kripto varlıkların güvenliği konusunda önemli bir sorumluluk hissettik ve bu nedenle ürünlerimizi mümkün olan en yüksek güvenlik standartlarına göre tasarladık. Bugüne kadar hiç hacklenmeyen Ledger donanım cüzdanlarının sayısı 6 milyondan fazla oldu ve bu sayı her geçen gün artıyor. Müşterilerimize her zaman en yüksek güvenlik standartlarını sunmayı taahhüt ediyoruz, ürünlerimizin güvenilirliğine olan inancımız tam.” dedi.

 

Son ürünleri olan Ledger Stax’i şeffaflık ve milyonlarca insanın güvenini kazanmak için tasarladıklarını söyleyen Jean-François Rochet, “Avuç içi boyutunda olan, dünyanın ilk kavisli E Ink® dokunmatik ekranına sahip Ledger Stax, Ledger’ın kendi işletim sistemiyle tavizsiz güvenlik sunuyor. Türünün tek örneği olan Ledger Stax ile NFT koleksiyonları, 500’den fazla coin ve varlık kolayca yönetilebiliyor. Dijital güvenliği avucunuzun içine almak zor değil, başarılarımızı sürdürmekte kararlıyız.” açıklamasında bulundu. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu