Anamur Durmuş Deniz, Mersin Vahap Seçer Dedi

MHA - Anamur seçimini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’den yana kullandı.

MHA – Anamur seçimini Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’den yana kullandı. Anamur değişimi tercih ederken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 5 yıl daha yerini korumuş oldu. Bozyazı ise yine Cumhur İttifakı Mustafa Çetinkaya’ya göreve devam etmesini istedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde, Anamur demokratik tercihini, kesin olmayan sonuçlara göre 25.064 oyla Durmuş Denizden yana tercih ederken Cumhur İttifakının Adayı Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 16.140 aldı.
Mersinde ise 624,719 oyla Vahap Seçer yerin korurken, en yakın rakibi Cumhur İttifakının Adayı Serdar soydan, 325.783 oyda kaldı. Yeni Cumhuriyet Meydanında yapılan kutlama sırasında, uzun tezahüratlar nedeni ile uzun süre konuşamayan Durmuş Deniz; “Seçimi halkımızın kurduğu gönül ittifakı ile kazandık.” Dedi.
Bu görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden Deniz, kararı kent konseyi vasıtası ile önce halka soracağını, sonra meclise getireceğini ifade etti. Mersin Büyükşehir Belediyesini yine Vahap Seçer’in kazanmış  olmasından dolayı özellikle Anamur’un büyük bir kazanım elde ettiğini, böylece hem Mersin hem de Anamur uyum içinde çalışarak hizmet noktasında kentimizi şaha kalacağız dedi. Anamur’a hizmet eden tüm belediye başkanlarına ve son 5 yılda Anamur’a güzel hizmetler getiren Hidayet Kılınç’a da teşekkür ederim.” Diyen Deniz, “Şimdiye kadar nasıl yaşamışsam, bundan sonra da mütevazi yaşamımı sizinle birlikte sürdüreceğim.” Dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu