10. Yaşını Kutlayan Vıaland Tema Park’ta Eğlencenin Şimdi Tam Zamanı

10. Yaşını Kutlayan Vıaland Tema Park’ta Eğlencenin Şimdi Tam Zamanı

 

MHA-Vialand Tema Park 10. Yılında kapılarını yine eğlenceye açıyor. 11 Nisan’da açılan ‘Mutlu anılar diyarı’ Vialand’de açılışa özel bilet kampanyası, sezon boyunca 10. Yıla özel etkinliklerle gün boyu sınırsız eğlenceye hazır olun… 

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek tema park, alışveriş merkezi, otel ve gösteri merkezini aynı konseptte buluşturan Vialand, eğlencenin bir numaralı adresi olmaya bu yıl da devam edecek. Vialand Tema Park’ta Nisan ayı boyunca belirlenen günlerde özel kortej gösterisi,  Kral Şakir, Canan, Fil Necati ile  Tema Park’ın Kaptan Gaga, Viking ve Vega gibi sevilen kostüm karakterleri ziyaretçilerle  buluşacak. Çocuklar kostüm karakterlerin renkli dünyasıyla tanışacak, Vialand’de keyifli, eğlenceli saatler geçirecekler. 

 

Nisan’da Adrenalin sizinle…

120 bin metrekarelik alanda konumlanan Vialand Tema Park’ta dünyanın en iyi 4. roller coaster’ı seçilen “Nefeskesen”, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, King Kong, Viking gibi heyecanı ve adrenalini doruklarda yaşamayı vadeden birçok eğlence ile İstanbul’un fethini insansı robotlarla anlatan “Fatih’in Rüyası”, “Yaban Arısı”, “Savana” ve “360 Plus” gibi çok sayıda sevilen ünite yer alıyor. Tek biletle gün boyu sınırsız eğlencenin adresi Vialand Tema Park’ta Kral Şakir’in dünyasını yansıtan Galaktik Macera 5D kısa filmi de yer alıyor.

7’den 70’e tüm misafirlerin gün boyu sınırsız eğlencenin keyfini çıkaracağı Vialand Tema Park’ta sınırlı sayıda indirimli bilet isteyenler, web sitesi üzerinden alım yapabilecekler. 

Vialand Tema Park Nisan ayı boyunca her gün 10.00 – 18.00, Ramazan Bayramının birinci Günü 13:00 – 21:00  ikinci ve üçüncü günü 11:00 21:00 saatleri arasında, eğlence imkanı sunacak. 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu